Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem miért bánik másképpen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért bánik másképpen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel barátság extrákkal vagyok, de nem én vagyok neki az egyetlen ilyen lány, hanem van mellettem egy másik is.

Viszont azért a lányért, kocsival el megy érte,én értem csak egyszer jött el, és vitt fel magához, azóta viszont feszt arra kér, hogy busszal menjek fel hozzá és azért nem jön értem, mert alig van benzine és mert haladni akar a dolgaival, és neki az sok idő lenne oda vissza kocsikáznia miattam.Egyszóval mindig van kifogása miért menjek busszal mert neki az könnyebb lenne úgy címszóval, mert amíg én utazok addig ő haladni tud, több ideje marad a dolgaira stb.

A másik lányért viszont folyton el megy, kocsival és haza is viszi, azt meg hogy miért. és neki miért nem mondja ugyan ezeket arra azt mondta semmi közöm. És azt meg hogy ő sose buszozik az meg véletlenül kicsuszott neki mikor össze vesztem vele, azon nekem mennyire elegem van 1órát buszoznom miatta és unalmas és fárasztó is nekem, és hogy mással is így bánik e stb.

Szóval nem értem, más lányért miért megy el szívesen kocsival, én értem pedig miért nem?

2021. márc. 21. 15:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Velem miért bánik másképpen"

Mert veled megteheti. Gondolom, ha a másik lánynak mondaná, hogy buszozzon el hozzá, hogy lefeküdhessen vele, akkor a lány azt mondaná, hogy menjen ő hozzá vagy ő érte, ha valamit szeretne tőle, aztán ha nem, akkor otthon maradna, és "haladna a saját dolgaival".

Te meg fogod magad, felülsz a buszra, ha ez a pasi azt szeretné, aztán utána szépen hazabuszozol.

Ezzel nem megbántani akarom az érzéseidet, csak szerintem érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy nem kéne-e az egészséges önbecsüléseden dolgoznod, ha ez így megfelel neked.

És ha az önbecsülésed rendben lenne, akkor hidd el, hogy találnál olyan férfit is, aki nem csak szexkapcsolatot szeretne tőle.

2021. márc. 21. 16:02
 12/28 A kérdező kommentje:

A másik csaj 8utcával lakik tőlem messzebb.

És a neten kiváncsiságból rá kerestem, én csinosabbnak látom, de fene tudja lehet nem az csak magammal kritikus vagyok.

2021. márc. 21. 16:05
 13/28 anonim ***** válasza:
#12 Szerintem még párszor szexelj vele ha akarsz, mert az neked is jót tesz. Aztán én inkább hanyagolnám a helyedben. Max akkor mennék még hozzá, ha nincs kivel lefeküdni.
2021. márc. 21. 16:07
 14/28 A kérdező kommentje:
És hogyan lehetne helyre hoznom az önbecsülésemet, úgy hogy ne érezzem magamat más nőkhöz képest magamat sokkal kevesebbnek?
2021. márc. 21. 16:07
 15/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán honnan tudod, hogy elmegy és haza is viszi azt a lányt állandóan?
2021. márc. 21. 16:12
 16/28 anonim ***** válasza:
#14 Kezdetben elfelejted az összehasonlítgatást, mert mindenki másmilyen, mindenki eltér valamiben a többiektől. Elkezded magadat megismerni, felfedezed az értékeidet magadban, ezzel párhuzamosan javítasz a külsődön. Persze lesznek azért még gyengébb napjaid, és lesz akinek nem fogsz tetszeni így sem, de a többség sehol nem lesz már évek múlva.
2021. márc. 21. 16:14
 17/28 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, mert napi szinten járok futni a kutya sétáltató helyre és mível nem lakik olyan messze tőlem a másik lány szoktam látni a pasi kocsiját, mikor arra felé futok el, hogy a kutya sétáltató helyre érjek a szokásos köreimet le tudhassam.
2021. márc. 21. 16:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Ez így viszont necces, én hanyagolnám ezt a hímringyót.
2021. márc. 21. 16:18
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

Altalaban az olban is egy tyuknak van csak kikopva a hatan a tollazat, pedig 1 kakasra tartok 15 tyukot.

36F incel

2021. márc. 21. 17:03
 20/28 anonim ***** válasza:
#19 Ezzel mit akarsz mondani? Értem, csak biztos akarok benne lenni.
2021. márc. 21. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!