Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire imponáló, ha egy férfinek jó autója van?

8. De ha megjött a gyerek akkor 3 évig csak a gyes-t kapom, viszont olyankor nem is költünk annyit, nem megyünk nyaralni, stb. Meg egy kisbaba nem kerül sokba. A kiszamolo.hu-n olvastam erről, hogy egy gyerek igazából baba korában nem kerül sokba, csak nem kell neki minden felesleges szart megvenni (pl Adidas cipő 1 évesen, amit kinő 4 hónap alatt, stb)
Tehát amikor megjött a gyerek lehet egy pár évig kiesik az anya fizetése is, de maga a család is kevesebbet költ, mert nem járnak már annyi felé szórakozni például.

22.
Itt van érthetően leírva egy néhány perc alatt elolvasható cikkben, hogy egy gyerek kamasz kora előtt miért nem kerül olyan sokba, főleg baba korában miért nem.

Leírtam már előbb is. Ez az állítás csak a gyerekkora és a babakorra vonatkozott, mivel pont akinek válaszoltam az is azt hozta fel, hogy baba korban amíg az anya otthon van, sokszor nem elég egy ember fizetése. De mondom elég lehet, mert a család is kevesebbet költ, pl nem járnak nyaralni, szórakozni annyit.
Ha képtelen vagy elolvasni a cikket (nem könyvet, nem doktori disszertációt), akkor nem tudok mit kezdeni veled. Baba korban arról szól mennyibe kerül a gyerek, hogy mennyi felesleges kacatot veszel meg neki, vagy sem.

Nekem fontos, hogy jól keressen, és legyen autója háza/lakása.
Könyvelőként viszonylag nem keresek rosszul, de mivel gyereket is szerettem volna, így mindenképp fontos volt, hogy olyan férfit válasszak, akinek megfelelő az egzisztenciája IS. Nem kell, hogy BMW.je legyen meg egyéb statusz f*szságok, de egy normális, középkategorias autoja legyen már.
Én szeretem a kényelmet, hogy nem kell nézegetnem az arakat a boltban, hogy meg tudom venni a minőségi elelmiszereket, szeretek utazni, wellneselni, szeretek szép helyen lakni, ehhez viszont pénz kell, és mivel én szültem, így en nem tudtam karriert epiteni. (Nem is akartam, szeretek családanya lenni, +6 órában dolgozni)
Ha nem találtam volna ilyen férfit, inkább egyedül maradtam , minthogy nélkülözzek én és a gyerekeim.
A gyerek nem kerül sok pénzbe???
Egy gyerek kezdő ktg-e ugy 1-1.5 M körül van. (Ebbe beleszamoltam a szülés költsegeit is) A Maternity klinikán, jelenleg 830 ezer ft egy szülés. - Persze allami korházban is lehet, de engem zavarnak a C tipusu szobatarsak, illetve hát, az sem mindegy, hogy komplikácio esetén van e orvos aki megmenti a kisbabám és az én életemet, na meg, nem jövök haza mindenféle devlával. (Hasmenés, húsevő baktérium, és társai)
A minőségi gyermeknevelés penzbe kerül. (Tapasztalat)
29N

Randiztam egy pasival akinek Jaguárja volt, nem jött be a pasi, párszor taliztunk és ennyi.
Szép autó, vagány is, ettől függetlenül se lett folytatása. Pedig nagyon sokáig hívogatott még, kaptam virágot is, volt vacsi is.
29 nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!