Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire imponáló, ha egy férfinek jó autója van?

"Tudod mint férfi sokszor látom, hogy hiába vagy normális ember, meg figyelsz a másikra,van eletcélod és sok nőnek ez hidd el nagyon zavaró,hogy pontosítsak nekik ez sok, nem akarnak elköteleződni 😀"
Tőlem lehetsz akármilyen jólelkű, és lehetsz gazdag is, ha nem vonzódom hozzád.

#12 pedig én nem is egyszer kaptam a hozzászólásom után. Te meg kérdező mivel anoním vagy, így bármit mondhatsz, ha ír valaki azt nem lehet a kérdés feltevőjével azonosítani mivel nincs kint a neved, illetve nem feltétlenül csak te nyomhatod meg a privát üzenet gombot! 😉
Hidd el sokan próbálkoznak. 😁

Engem abszolút nem érdekel, milyen autója van, ha egyáltalán van neki.
Különösebben az anyagi helyzete sem. Legyen önálló életre képes, lehessen vele jövőt tervezni, tudja beosztani a pénzét.
Én sem élek sok pénzből, a vírus miatt nem magas a fizetésem. Az eredeti szakmámban azért jóval többet kerestem, többet is, mint az exem például, de ez engem sosem zavart.
A lényeg az, hogy legyünk egyenlő felek a kapcsolatban, kölcsönösen tudjunk egymásra számítani, mind lelki, mind anyagi téren. Értem ezt úgy, hogy én nem szeretnék eltartott lenni, de én sem szeretnék más felett anyáskodni.

Természetesen a mutatós szép autókat megnézem magamnak, ha meglátom az utcán, de ennyi. A férjemnek egy hét eves kiája van, azt is alig használja, mert bicajjal a városunkban állati jól lehet közlekedni, gyorsabban is beér a munkába, mint a kocsival. Különösebben nem izgatott soha, hogy kinek-milyen kocsija van, pláne nem imponál főleg, hogy nekem jogsim sincs, remekül elvagyok nélküle.
31 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!