Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nős férfinek imponál ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfinek imponál ha megfektethet egy szűz nőt vagy szüzekkel nem kezdenek?

Figyelt kérdés
Valahogy vonzanak a nős férfiak, és ezekbe botlom bele. Mintha ez direkt lenne így. Olyan rossz, tudom, hogy nagyon nem jó ez így. 19 voltam mikor kezdődött, most 22 vagyok. Eddig húztam-halasztottam, barátnőim mindig mondták hogy ne tegyem, de már nem bírok a véremmel. Most talán kaphatnék az alkalmon, úgy vettem észre kölcsönös szimpátia, de ha tudná hogy szűz vagyok, lehet lemonana egy kis kalandról. Sokat olvasni itt is hogy a családjáról nem mondana le, sajnos olyan életem van hogy alig van szabadidőm, talán ezért sem adódott kellő alkalom elég hogy ne csak nős pasikat fogjak ki és nem is lenne jelenleg energiám komoly kapcsolatra. 6 éve nős férfi, egy gyerekük is van olyan 3 év körüli.

2020. aug. 31. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Mi jó van abban, ha tönkreteszel egy házasságot?

Majd később bánni fogod!

2020. aug. 31. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Vannak férfiak akiket direkt izgat ha szűz a nő, de a többséget nem érdekli. Egy házas pasit jobban fog érdekelni hogy mennyire tudod titokban tartani és kiderül-e. Ha már d.gni akarsz, a te dolgod, de lehet jobb lenne olyannal akivel "mást" is meg tudsz élni mint szimpla szex.
2020. aug. 31. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Titokban tartanám nem lenne gond. Az én érdekem is hogy így legyen. Férfiak válaszát várnám!!
2020. aug. 31. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel, hogy nem tudnál leállni.Belegázolnál más érzelmi világába. Majd kitessékelnének. Az pedig nagyon rosszul esne. Férfi.
2020. aug. 31. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:
#2 Hogyan adjam a tudtára hogy számíthat a diszkréciómra hogy az valóban igaznak tűnjön? Mert ha állítom, lehet hogy az olyan komolytalannak tűnne. Nem tudom ez hogyan szokott menni.
2020. aug. 31. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
De buta kis p...a vagy. Le nem állnék veled, de nem a szüzességed miatt..
2020. aug. 31. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Jo is lenne...!
2020. aug. 31. 17:40
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 Ha te azt mondod nekem szeretlek, szerinted én majd azt el is hiszem mi?! Tettek beszélnek nem a szavak. Itt ugyanez van.
2020. aug. 31. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!