Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hotelben dolgozóknak (pl. recepciós) milyen érzés, hogy a vendégek egy része kifejezetten a szex miatt veszi ki a szobát, és milyen hallani, ahogy gátlástalanul élvezkednek a szobában?
Figyelt kérdés
Volt már olyan helyzet, amikor izgató volt számotokra?
Vagy egy idő után tök semleges, ahogy futószalagon jönnek-mennek a vendégek?
30F
ma 19:29
1/8 anonim 

válasza:

Szerinted van idejük a sok hülyét hallgatni? Akik ott melóznak, max. a spermás ágyneműt szedik ki másnap.
2/8 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy van elég munkájuk, de feltételeztem, hogy pl. egy éjszakai portás észrevehet, hallhat izgalmas dolgokat, főleg egy kisebb hotelben.
ma 19:43
3/8 anonim 

válasza:

Szerinted hol nem szarjuk le mit csinálnak a szobában?
4/8 anonim 

válasza:

Szerinted halljak mi történik a harmadik emeleten.
Takarító személyzet tud neked jobban információt adni.
5/8 anonim 

válasza:

Hallottam én már olyan sikítós orgazmust hotelben, ami szerintem az egész épületben hallatszott.
Annyiban igaza lehet a kérdezőnek, h. vendégként talán az életben 1x hallasz ilyet, aki ott dolgozik, az meg lehet, h. hetente.
6/8 anonim 

válasza:

Tudok olyan recepciósról, akinek a pasija kivett a Hotelben egy szobát és szexeltek. Szóval ugyanazt csinálta, mint a vendégek.
7/8 anonim 

válasza:

Cipruson dolgozok 5 csillagos hotelben. Igazából nem foglalkozunk ezzel. Eléggé ki égett a legtöbb ember itt egy nagyon durva szezon utàn. Nem vesszük észre annyira vagy sokan mindennaposnak gondolják. A kellemetlen inkább az mikor gusztustalanul invitálnak meg vendégek bármilyen szexre. Mert szinte úgy gondolják ha ők fizettek akkor màr majdnem h alap szolgáltatás.
8/8 anonim 

válasza:

A recepciós lent ül a recin végig - mert ez a dolga. Legfeljebb akkor mozdul onnan ki ha kell valamelyik vendégnek valami. A szobák direkt le vannak "hangszigetelve" a recitől, na nem azért hogy ki ne halladszódjon semmi, hanem hogy a reciről, előtérből, utcáról beszűrődő zaj ne menjen fel a szobákba. Ha ott ülsz akkor azt várod leteljen a 12 órád és mehessen pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!