Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire imponál/tetszik kölcsönös szimpátia esetén egy független 40-44-es férfinek egy 25-29 éves nő?
Figyelt kérdés
Ha a férfi tudja,hogy bejön a nőnek és a férfinek is tetszik tehát kölcsönös a vonzalom? A férfi szemcsögéből érdeklne,hogy ez neki milyen érzés? Volt valakinek tapasztalata? Főleg,ha komolyak a szándékai a férfinek. Komolyabban fogja venni a nőt,vagy jobban fog vele bánni?Mennyire más ez a helyzet mint egy normális kapcsolatnál?2020. márc. 13. 18:44
1/6 anonim válasza:
Én 39 éves voltam, az exem pedig 25, amikor jártunk. Jó érzés volt, aztán bebizonyosodott, hogy alkalmatlan vagyok párkapcsolatra. Elhagyott, de már előtte gondolkodtam rajta, hogy én hagyom el, mert nem való nekem ez az egész.
2/6 anonim válasza:
Istenem, honnan tudjuk, hogy anak az embernek imponál-e? Lehet, de nem biztos, hogy akaja is a többit.
3/6 anonim válasza:
Nem érdekel, szinte nem is vagyunk egy generáció. Aki meg ilyen kérdéseket ír ki és nőnek nevezi magát, az meg még csak egy lány. De majd lesz, aki megdugja, ne aggódjon.
4/6 anonim válasza:
Abból, hogy hány évesek, még nem lehet ilyeneket megjósolni. Az ugyanabban az évben született férfiak gondolkodása, ízlése, élettapasztalata még nem azonos :) Vannak 40 fölött is link életművész vagy megkeseredett férfiak, ahogy persze ezek ellenkezője is. Kezdéskor gondolom hízelgő, ha fiatalabb vonzódik hozzá, de ettől még a személyisége a döntő, pl. lehet-e rá számítani vagy nem véletlen, hogy nincs párja és csak a tervei nagyok.
5/6 anonim válasza:
Nyilván legyezgeti a hiúságát. Azt az idő eldönti, mik a szándékai. Bár egy ilyen felállás esetén többnyire nem komolyak.
6/6 anonim válasza:
Ha a férfi egyedülálló, nyílván imponál, és hülye lenne nem kihasználni egy jó lehetőséget.
De hosszútávú kapcsolat az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!