Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek imponál, ha megnézik az utcán a vele sétáló barátnőjét?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 23:54
1/10 anonim válasza:
Elég, ha nekem tetszik. :)
Egyébként passz. Ha "keresztülnéznek" rajtam és bámulják, zavar. Ha elismerően néznek, az... az is zavar. :D
2/10 anonim válasza:
nem.
ezzel a bámuló azt demonstrálja,hogy nem tisztel engem,nem fél tőlem.
ezért be kell neki bizonyítanom,hogy igenis van félni valója.
mondjuk max a hátam mögött merik bámulni a csajom.
meg a papáknak és alacsonyabb rendbe tartozó bétáknak nézem ezt el.
3/10 anonim válasza:
Kit érdekel. Örüljön neki hogy ilyen jó csaj a barátnője.
4/10 anonim válasza:
hogyne, ha felajánlanak a pasinak egy BMW-t azért hogy kölcsönadja a csajt egy éjszakára, az a legjobb érzés a világon.
5/10 anonim válasza:
én sem bírom ... valahogy olyan üthetnékem támad tőle...
6/10 anonim válasza:
11:53
akkor verd össze a barátnődet olyan rondára hogy ne nézzen rá senki...vagy zárd egy fémdobozba..
7/10 Süti20 válasza:
Ha sokan megnézik, nyilván annak van oka!
9/10 anonim válasza:
06:41
várlak szeretettel :D puszi a hasadra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!