Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért egy fiúnak/férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egy fiúnak/férfinek kell teperni egy lány/nő után? Miért nem fordtva?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Ki mondta neked, hogy fordítva nem lehet?

Tepertem, de nem jött össze a dolog. Fiú után én már ezek után nem futok.

2012. ápr. 27. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Szerencsemre, ritkan kellett tepernem egy nöert. A mostani kedvesem meglehetösen sikeresen nyomult ram, de elözö baratnöim is inkabb kezdemenyeztek.

27

2012. ápr. 27. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj egyik félnek sem tepernie.
2012. ápr. 27. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
mert ez így természetes. mi férfiak (mármint a Férfiak) igényeljük a vadászat, a cserkelés örömét. Ha nem is dárdával, meg kő hegyű nyilakkal, hanem szép szavakkal, de akkor is kell és örömet okoz, hogy a hajtás és oly sok űzés után ott van a Nő előttünk, készen arra hogy kincseinek mámorító árjával bolondítson el minket
2012. ápr. 27. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
egyszer megtettem, többször nem fogok egyetlen pasiért sem
2012. ápr. 27. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Mivel alaphelyzetben egy nő vállal nagyon nagy áldozatot a gyerekkel, a férfi meg messze nem akkorát - ezért természetes, hogy a nő ezerszer is megondolja, kivel kezdjen, a férfi viszont szeretne minél több nővel kezdeni. Ehhez alakultak mindkét nem képességei, vágyai.

A dolog annyiban változott, hogy közeledtek a szerepek (a nő áldozata ma már nem akkora, a férfié meg nőtt), valamint a férfinak nem illik házasként körbetisztelnie az összes elérhető nőt - ezért aztán ma már a férfiak nem "tepernek" annyira, a nők viszont jobban, mint régen.

De míg a feminizmus nem győz teljesen, addig nem fog megfordulni a helyzet.

2012. ápr. 27. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha van akkora egód, hogy elvárd, hogy a lányok fussanak utánad...
2012. ápr. 27. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik félnek sem kell tepernie a másikért, elvégre mindkettejük érdeke, hogy legyen párjuk nem?
2012. ápr. 27. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Én puhap.öcsnek tartom azokat a pasikat,akik nem mernek kezdeményezni egy nőnél.
2012. ápr. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!