Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek mennyire imponál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire imponáló, ha egy férfinek jó autója van?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mennyire számít mondjuk a munkája, autója, anyagi helyzete. Válasz végére légyszíves a korotokat írjátok oda😊😇
2021. márc. 21. 11:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem a kinézete és a személyisége jobban érdekelne. Legyen pénze a közös programokra, és nyaralásra (ne engem fizessen be, csak a saját részére legyen kerete)
2021. márc. 21. 11:43
 2/31 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy 25
2021. márc. 21. 11:43
 3/31 anonim ***** válasza:
47%
Ha mondjuk Porshe,Lexus stb nem,mert az egoja túlméretezett és nincs más számára hely benne,ha viszont van egy praktikus sok mindent bele lehet pakolni pl egy nagyobb utazásra az tetszik.
2021. márc. 21. 11:45
 4/31 anonim ***** válasza:
91%

Számít, de nem az autó, mert szeretnék 2-3 gyereket majd egyszer és őket szeretném jó anyagi körülmények között nevelni. Nyilván nem szükséges ehhez milliókat keresni, de az ő részéről vagyontalanul és 150-200 nettóból ez nehezen lenne megvalósítható. Én magam sem leszek teljesen vagyontalan illetve egészen jól keresek és várhatóan fogok ezután is. Jelenleg Budapesten ahhoz az élethez amit elképzelek 1-2 gyerekkel, olyan 600-700 nettót kell megkeresnie a két harmincas embernek, ami piacképes végzettséggel és ezt a pénzt két felé osztva szerintem nem óriási elvárás.

És nem csak az anyagiak számítanak, előbb jönnék össze egy normális 300 ezret kereső férfival, akinek a személyiségén látom hogy jó apa, jó társ lesz, mint egy 600-at keresővel, akire egyik sem igaz.

26/N

2021. márc. 21. 11:47
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más fontos. Van aki az embert látja, van aki meg fő kritériumnak tartja, hogy drága autóban feszítsen, villogjon a barátnői előtt. Nagy előny az autó, de egy olcsóbb de megbízható is elviszi az embert oda ahova kell, lényeg, hogy normális pasi vezesse.

Kort meg nem írok, mert ez nem ismerkedős oldal, nem kell porenciális randipartnernek nézni! 😉

2021. márc. 21. 11:56
 6/31 A kérdező kommentje:
Nem ilyen miatt kértem, hogy írja oda bárki is a korát 😀
2021. márc. 21. 11:57
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
#6 Akkor meg minek? 🙂
2021. márc. 21. 12:09
 8/31 anonim ***** válasza:
64%
#4 De ha neked majd jön a gyerek akkor te már nem fogsz dolgozni,gondolom akkor már nem lesz elég a 300 ezer sem a férfitól.
2021. márc. 21. 12:14
 9/31 A kérdező kommentje:
Talán azért érdekel, mert mindenki máshogy gondolkodik a korához képest, valakinek 26 évesen csak az számít, de lehet valakinek 22 évesen ez egyáltalán nem számít 🙂
2021. márc. 21. 12:18
 10/31 A kérdező kommentje:
Tudod mint férfi sokszor látom, hogy hiába vagy normális ember, meg figyelsz a másikra,van eletcélod és sok nőnek ez hidd el nagyon zavaró,hogy pontosítsak nekik ez sok, nem akarnak elköteleződni 😀 nem állok rosszul anyagilag és ezért érdekel ez a dolog 😀altalánossagba elmondható, vagyis én így vettem észre sok embernek az a jó, ha a másik bunkó vele, nem figyel rá, ha valakinek meg vannak céljai, tervei, figyel a másikra az meg sok nekik 🙂
2021. márc. 21. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!