Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott anyukák titeket támogat a párotok a fogyásban vagy inkább elfogad így?
Ha egy repat meg paradicsomot is számolgatni kell minek gyerek..na mindegy
Szerintem alapbol diszfunkcionális az egesz. Mi az hogy te vagy az utolsó mindenbe? Meg a paradicsom drága de a ferjed este tortat eszik? Nem csak magadon kene spórolni
Sokan adnak tanácsot hogy hogy cipelje a gyereket magával, de baszki nehogymár hetente legalabb 1x ne tudjon az apja vigyazni arra a gyerekre. Gondolom fejben is jól jönne a kikapcs a kérdezőnek. A kaja rész hát megoldható, egy atlag színvonallal de ha ennyire számolgatni kell a kajat nagyon alatta éltek. Lehet egyébként találni olyan diétákat a neten ahol nem extra alapanyagokból kell étkezni. Pl főtt tojást stb lehet enni.
Az 500 kalorias etrended konkretan életveszélyes..
75. Korábban jobban ment, de mostanra minden jóval drágább lett. Úgy látszik ez csak nekünk észrevehető, és mindenki más milliomos. A tortát úgy kaptuk egy szülinapi buliról , nem én vásároltam. A gyerek szülinapjára vettem csak. Igaz, én magamon spórolok de a gyerekemnek mindene meglegyen!! Aztán a sor végén vagyok és addigra elfogy a pénz.
Már nem csinálom azt az 500 kalóriást, 19 voltam akkor, és konkrétan kórhàzba kerültem miatta.
77 Miért mit tud venni ami egyszerű , gyors és nem többezer? Majdnem minden kollégája ezt eszi.
A tortat kaptuk egy szülinapi buliról, nem szoktam tortákat venni itthonra.
78.
Ha mindig magadon sporolsz kövér maradsz sajnos. Változtatás nélkül nincs változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!