Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egésznek a titka egy kis fogyásban rejlik?
Sziasztok!
Egy csinosnak mondott lány vagyok, aki azonban tudja, hogy van feleslege. (Azt mondják, az arcom is szép). Lehet, hogy ez nem sok, viszont emiatt kissé gátlásos vagyok. Egyébként nyílt embernek tartom magam, ez mégis sokszor feszélyez.
Olvastam már olyat, hogy valaki duci volt, tetszett egy-két fiúnak/férfinak, majd lefogyott és mindenkinek tetszett. Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de ezek szerint sokkal nagyobb esélyem lenne karcsúbban a másik nemnél.
Ha fogynék, magabiztosabb lennék, vonzanám a fiúkat. Ez így van? :)
Köszönöm annak, aki elolvasta! :)
Valószínű,de az attól is függ mennyi az a "kis felesleg".
Ha 10 kilónál több,na akkor nosza..
- alapból jobban fogod magad érezni, jó lesz a közérzeted
- egyre több pasi fog érdeklődni
- ez magabiztossá fog tenni
- teszel magadért, ez önmagában jó érzés
Akkor elmeselem a tortenetem :)!
En tavaly nyaron kezdtem el fogyozni.Elotte teljesen kivoltam lelkileg nem volt baratom baratnoim semmi egy regi hulyeseg miatt.
Ugydontottem lefogyok es oszinten,jol is esett kicsit kinozni magam a fogyassal(meg ha mazochistan is hangzik).72 rol 50 re fogytam es....
Ujra eljarok bulizni
Kibekultem a baratnoimmel az osszes baratommal es baratom is lett.
Olyan mintha a regi dolgok amikrol almodoztam egy kis naploba lettek volna leirva arra varva hogy teljrsuljenek es bar nem varazs utesre de MINDEN amit elakartam erni sikerult
Es ez a fogyas nelkul nem jott volna ossze.Onbizalom a kulcsa mindennek es ha ehhez az kell hogy lefogyj hat tedd meg!:))
18/L
Végre valaki, aki hasonlóan gondolkodik! :)
Rajtam 15-20 kg felesleg van, és éppen ma kezdtem a fogyókúrám. :D
Ha lefogyok, sokkal magabiztosabb leszek, mert büszke leszek a testemre. Csinosabban, szexisebben fogok öltözni, ahogy mindig is akartam.
Én abszolút hiszek abban, hogy a mostani általános rosszkedvemet a túlsúlyom okozzá, és ha lefogyok, ez meg fog szűnni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!