Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem vagyok normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális? Vagy csak azért, mert még mindig vele vagyok?

Figyelt kérdés
Fejfájás miatt ctre küldtek, ott kiderült, hogy agyi infarktusom volt. Párom annyit fűzött hozzá, hogy legalább most már papírod is van arról, hogy nem vagy normális. Ezen úgy ledöbbentem, hogy szólni sem tudtam. Hogy ennyi esett le neki ebből a problémából. Mikor mondom neki, hogy fáj a mellkasom, a hátam, a karom bal oldalon, hogy zsibbad a szám, vérzik az orrom, nem veszi komolyan. Azt mondja, szimulálok és ezzel akarom elérni, hogy valaki figyeljen rám. Pedig csak azért mondtam, mert most már nem is mondom neki, hogy ha történik valami velem, akkor tudjon róla. De nem érdekelte, így nem mondom. Azt mondta még a papíromra, hogy mit kell ezzel ennyit foglalkozni, volt, elmúlt és kész.
2021. márc. 11. 12:57
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:
#49 ne haragudj, de nem vagy komplett. Szerinted csinálok magamnak egy agyi infarktust?
2021. márc. 11. 16:00
 52/58 anonim ***** válasza:
3%
Nos, a férjed bár nem tudja miért, de atlatott rajtad. Tőle nem fogid megkapni. Itt most megkaptad, főleg tőlem. 😊 Én mondjuk el is vernélek minden este, csak hogy legyen miért panaszkodnod. Tényleg megtenném. 😀😀
2021. márc. 11. 16:01
 53/58 A kérdező kommentje:
#50 mert az utolsó percben mindig változtat magán annyit, hogy elhiggyem, hogy jobb lesz. Aztán mikor nyeregben érzi magát, vissza változik.
2021. márc. 11. 16:01
 54/58 anonim ***** válasza:
23%
Miért ezt a szar életet nem magadnak csinálod? Dehogy nem. A betegséget is. Addig csinálod, míg végül tényleg megkrepálsz. Miért csinálod ezt??
2021. márc. 11. 16:03
 55/58 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2021. márc. 11. 16:06
 56/58 anonim ***** válasza:
90%

#53. Tipikus bántalmazói magatartás, de már felismerted a mintát.

Egyébként egy felnőtt ember már nagyon ritka esetben változik, esetleg 2-3 hétre megjátssza magát.

2021. márc. 11. 16:09
 57/58 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy korrekt válasz volt. Most bennem is megállt az ütő... Ne csináld ezt. Vhogy válj el ettől az embertől. Nem szeret téged. Vagy legalább kakild le te is a fejét. Nézd levegőnek. Ne foglalkozz vele. Ne érdekeljen mit gondol, mit mond, mit érezhet. Ez az ember nem számít. Te számítasz csak magadnak, vagy legalábbis jó lenne, ha rajonnel. Sok sikert, és vigyázz magadra!
2021. márc. 11. 16:16
 58/58 anonim ***** válasza:
0%
Nem az élet bánt, te hagyod magadat. Tényleg megverlek, hogy lehet vki ilyen butus. 😊 Ne csináld már. Kakild le ezt az embert, mindjárt jobban leszel.
2021. márc. 11. 16:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!