Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem vagyok normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális? Vagy csak azért, mert még mindig vele vagyok?

Figyelt kérdés
Fejfájás miatt ctre küldtek, ott kiderült, hogy agyi infarktusom volt. Párom annyit fűzött hozzá, hogy legalább most már papírod is van arról, hogy nem vagy normális. Ezen úgy ledöbbentem, hogy szólni sem tudtam. Hogy ennyi esett le neki ebből a problémából. Mikor mondom neki, hogy fáj a mellkasom, a hátam, a karom bal oldalon, hogy zsibbad a szám, vérzik az orrom, nem veszi komolyan. Azt mondja, szimulálok és ezzel akarom elérni, hogy valaki figyeljen rám. Pedig csak azért mondtam, mert most már nem is mondom neki, hogy ha történik valami velem, akkor tudjon róla. De nem érdekelte, így nem mondom. Azt mondta még a papíromra, hogy mit kell ezzel ennyit foglalkozni, volt, elmúlt és kész.
2021. márc. 11. 12:57
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka, hogy nem tudtok elválni? Ha nem szeretnéd, hogy a másik válaszoló lássa, akár privátban írd meg. De nem hinném, hogy ennél még lehet rosszabb... Mert ezt borzasztó olvasni is.
2021. márc. 11. 15:16
 32/58 anonim ***** válasza:
20%
Elintezi, h magadra ne jusdon idő. 😀😅 Te intézed drága. Tipikus passzív-agressziv vagy, sajnos minden jel szerint egy rejtett nárci. Visszaszivom a pszichológust, ezen az sem segít. Személyiség zavart esetleg pszichiáter tud kezelni.
2021. márc. 11. 15:20
 33/58 anonim ***** válasza:
90%

De miért lenne a kérdező nárci?

Sokkal inkább a párja tűnik annak.

2021. márc. 11. 15:24
 34/58 A kérdező kommentje:
#32 hogy jusson idő? Főzni kell, takarítani kell, mert ha nem, akkor elmond mindennek. Gyerekkel én tanulok, dolgozom, bevásárolok. Enyém minden munka. Neki annyi lenne a dolga szerinte, hogy dolgozzon. Szerintem meg ha felém ennyi az elvárás, akkor ő meg keressen annyi pénzt, hogy kényelmesen éljünk. De ez sajna nincs így.
2021. márc. 11. 15:28
 35/58 anonim ***** válasza:
5%
A párja csak simán nem szereti. De ő ezt nem akarja felfogni. Vagyis inkább nem tudja. Neki kell ez a dráma. Személyiségzavaros, minden megadott infó erre utal.
2021. márc. 11. 15:30
 36/58 A kérdező kommentje:
Miért vagyok személyiség zavaros? Mert itt panaszkodok?
2021. márc. 11. 15:32
 37/58 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha elmond mindennek? Na erre válaszolj.
 38/58 A kérdező kommentje:
Akkor egy semminek érzem magam. Egy olyan szarnak, aki semmire nem való.
 39/58 anonim ***** válasza:
93%

#35. Persze, hogy nem szereti. Mondjuk én azoknak az embereknek sem szoktam ilyet mondani, akiket utálok, mert megadom a tiszteletet. Nem hinném, hogy mosdatni kellene egy ilyen embert.

Mondom, ő is ugyanúgy elválhatna, neki sem kötelező olyan nővel lenni, akit nem szeret. Mondjuk én mindkét szereplő helyében elváltam volna...

40/58 anonim ***** válasza:
90%
Mind a kettővel baj van.
2021. márc. 11. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!