Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem vagyok normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális? Vagy csak azért, mert még mindig vele vagyok?

Figyelt kérdés
Fejfájás miatt ctre küldtek, ott kiderült, hogy agyi infarktusom volt. Párom annyit fűzött hozzá, hogy legalább most már papírod is van arról, hogy nem vagy normális. Ezen úgy ledöbbentem, hogy szólni sem tudtam. Hogy ennyi esett le neki ebből a problémából. Mikor mondom neki, hogy fáj a mellkasom, a hátam, a karom bal oldalon, hogy zsibbad a szám, vérzik az orrom, nem veszi komolyan. Azt mondja, szimulálok és ezzel akarom elérni, hogy valaki figyeljen rám. Pedig csak azért mondtam, mert most már nem is mondom neki, hogy ha történik valami velem, akkor tudjon róla. De nem érdekelte, így nem mondom. Azt mondta még a papíromra, hogy mit kell ezzel ennyit foglalkozni, volt, elmúlt és kész.
2021. márc. 11. 12:57
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
90%

#21. Az, hogy nincs diagnosztizált mentális betegsége valakinek, még nem jelenti, hogy normális. Attól, hogy mentális beteg személlyel van együtt, még ugyanúgy tisztelned kell, mintha egészséges lenne.

Az szerintem nem megoldás, hogy olyanokat mond, mint amik a kérdésben is szerepelnek. Az lenne a megoldás, ha tisztességesen beadná a válópert, ha már nem tud helyt állni férjként. Pont. Igen is, kettős mércével látod. Miért mosdatod ennyire? Azért, mert ő a férfi, vagy azért, mert neki nincs diagnosztizált mentális problémája?

2021. márc. 11. 15:00
 22/58 A kérdező kommentje:
Véletlen elküldtem. Szóval a párom szerint minden házimunka, minden gyerek körüli munka, kerti munka az én feladatom,mert ő dolgozik. Az nem baj, hogy én is. Neki annyi dolga van a családban, hogy reggel elmegy, este hazajön. Eszik, fekszik. Semmi komoly döntésbe nem von bele. És sajnos elválni nem tudok, mert nem tudjuk megoldani. És igen, én sokszor kiabálok, vagy veszekszem vele, mert sajnos ha normálisan beszélek, akkor szarik a fejemre. Bár már olyan sokszor megfogadtam, hogy nem fogok, mert semmit nem érek el vele. De mindig kihoz a sodromból.
2021. márc. 11. 15:01
 23/58 anonim ***** válasza:
91%

20: "De férj legalább normális."

Tehát szerinted normális, aki a felesége agyi infarktusára így reagál?????

Ezzel magadat minősítetted!

Mondom ezt férfiként, férjként!

2021. márc. 11. 15:01
 24/58 A kérdező kommentje:
Biztos hogy bennem is van olyan, ami elviselhetetlen. Csak akkor miért nem válik el? Mert nem lesz kaja, meg tiszta ruha? Mert kB itt tartunk most.
2021. márc. 11. 15:04
 25/58 anonim ***** válasza:
20%
Nem vagyok baromira okos, de legalább a gyerejem miatt lépnék. De lekakilod, inkább itt sajnáltatod magad. Én inkább szégyelném magam a helyedben. Nem normális amit csinálsz. A férjed ezt nagyon is jól látja, de hiába mond bármit, te nem veszed észre magad. Inkább mindenki hibás, de te nem, te áldozat vagy. Agyam megáll, félelmetes vagy.
2021. márc. 11. 15:04
 26/58 anonim ***** válasza:
82%
Kedves kérdező, a tested már elég erőteljesen jelzett, hogy valami nincs rendben, érdemes odafigyelni rá.
2021. márc. 11. 15:05
 27/58 anonim ***** válasza:
94%

Ja, hogy a férj ilyen szobanövény típus. Most komolyan, az normális, ha egy felnőtt ember csak eszik meg fekszik? :D

Egyébként mi az akadálya a válásnak? :/ Hidd el, bármi jobb lenne annál, mint hogy így leépülsz mellette. Sajnos egy ilyen férj mellett sok embernek lecsökken az önbizalma, még annak is, aki kezdetben egészséges volt, tehát nem mentális betegséggel került bele a kapcsolatba. Kezdj el szerintem áldozatsegítő videókat nézni, persze úgy, hogy ő ne lássa. Nárcisz Coach, Babette a fiókból mondanak nagyon jókat.

2021. márc. 11. 15:06
 28/58 A kérdező kommentje:
Igen, nincs sajnos önbizalmam. Sokat tett érte a férjem. Nem tart nőnek, ezt ki is fejtette. De elvárja, hogy tuti nő legyek. Mindig elintézi, hogy úgy alakuljon a helyzet, hogy magamra ne jusson idő.
2021. márc. 11. 15:10
 29/58 anonim ***** válasza:
24%
Még kiabálsz is. Fantasztikus. És elvarod, hogy sanaljon? Hát nem fog. Szeretni nem lehet vezenyszora. Ki eroszakolni sem. Válj el. Legalább a gyereked miatt, mert látom magad miatt nem fogsz. Vagy sajnaltatod magad, vagy veszekszel/kiabálsz. Ahh, mindegy. Rajtad csak egy jó pszichológus segithetne.
2021. márc. 11. 15:13
 30/58 A kérdező kommentje:
Igen, mikor hazajön, akkor vacsora, minket nem vár még. Utána lefekszik és a telóját vagy a tabletet nyomkodja. Ha a gyerek játszani hívja, akkor elzavarja, hogy most nem mert este van, mert fáradt vagyok, mert hangos vagy, vagy akármiért. Reggel reggeli, elmegy dolgozni. Délben jön ebédelni, azt is egyedül belapátolja és megy tovább. Szerinte az együtt evés felesleges. Evés közben ne beszéljünk semmiről. Utána nincs rá ideje, meg nem is érdekli különösebben.
2021. márc. 11. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!