Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem vagyok normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális? Vagy csak azért, mert még mindig vele vagyok?

Figyelt kérdés
Fejfájás miatt ctre küldtek, ott kiderült, hogy agyi infarktusom volt. Párom annyit fűzött hozzá, hogy legalább most már papírod is van arról, hogy nem vagy normális. Ezen úgy ledöbbentem, hogy szólni sem tudtam. Hogy ennyi esett le neki ebből a problémából. Mikor mondom neki, hogy fáj a mellkasom, a hátam, a karom bal oldalon, hogy zsibbad a szám, vérzik az orrom, nem veszi komolyan. Azt mondja, szimulálok és ezzel akarom elérni, hogy valaki figyeljen rám. Pedig csak azért mondtam, mert most már nem is mondom neki, hogy ha történik valami velem, akkor tudjon róla. De nem érdekelte, így nem mondom. Azt mondta még a papíromra, hogy mit kell ezzel ennyit foglalkozni, volt, elmúlt és kész.
2021. márc. 11. 12:57
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
98%
Igazi tapló ez az ember! A helyedben hamar lépnék...
2021. márc. 11. 12:59
 2/58 anonim ***** válasza:
98%
Eredeti majom a párod....
2021. márc. 11. 13:08
 3/58 A kérdező kommentje:
Szerinte én vagyok a hisztis és elviselhetetlen. Mert olyan vagyok, mint egy öregasszony .
2021. márc. 11. 13:11
 4/58 anonim ***** válasza:
98%

Agyi infarktussal meg is halhattál volna.

És alighanem a párod ugyanolyan részvétlenül nézné azt is végig.

A második kérdésed teljesen jogos! Én még ma szakítanék vele.

2021. márc. 11. 13:21
 5/58 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd ot ez egy igazi tahó.
2021. márc. 11. 13:27
 6/58 A kérdező kommentje:
Ezt próbáltam neki elmondani, hogy 42 évesen nem szeretnék meghalni.
2021. márc. 11. 13:27
 7/58 anonim ***** válasza:
98%
de hogyhogy külső megerősítésre van szükséged ahhoz, hogy lásd amit látni kell?
2021. márc. 11. 13:29
 8/58 anonim ***** válasza:
98%

Borzasztó volt ezt olvasni is.

Én nem maradnék vele. Nem a magas lóról beszélek, én is nemrég szakítottam hasonlóan kedves mondatokért, meg még sok más dologért. Bár, szerintem ez is bőven elég, sőt még sok is ahhoz, hogy ne akarj ilyen emberrel lenni.

2021. márc. 11. 13:32
 9/58 anonim ***** válasza:
98%
Én csak azt nem értem: ahol ilyen elhangzik, ott eddig nem voltak vészjelek? Hány éve vagytok együtt? Közös gyerek van? Eddig hogyan viselkedett veled a párod?
2021. márc. 11. 13:42
 10/58 anonim ***** válasza:
5%

Szomoru latni, hogy a legtobb kapcsolat ennyi ido utan igy megromlik...

Szerencsere az ilyen esetek mar reg kioltek belolem a kapcsolatok iranti vagyat mielott lett volna elso kapcsolatom.

2021. márc. 11. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!