Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem vagyok normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vagyok normális? Vagy csak azért, mert még mindig vele vagyok?

Figyelt kérdés
Fejfájás miatt ctre küldtek, ott kiderült, hogy agyi infarktusom volt. Párom annyit fűzött hozzá, hogy legalább most már papírod is van arról, hogy nem vagy normális. Ezen úgy ledöbbentem, hogy szólni sem tudtam. Hogy ennyi esett le neki ebből a problémából. Mikor mondom neki, hogy fáj a mellkasom, a hátam, a karom bal oldalon, hogy zsibbad a szám, vérzik az orrom, nem veszi komolyan. Azt mondja, szimulálok és ezzel akarom elérni, hogy valaki figyeljen rám. Pedig csak azért mondtam, mert most már nem is mondom neki, hogy ha történik valami velem, akkor tudjon róla. De nem érdekelte, így nem mondom. Azt mondta még a papíromra, hogy mit kell ezzel ennyit foglalkozni, volt, elmúlt és kész.
2021. márc. 11. 12:57
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Van egy fiunk. 22 éve vagyunk együtt, már egy ideje elég kaki a kapcsolat. De ilyen beszólás még mindig padlóra tesz. Hogy egy kollégát is jobban érdekli, mint a páromat.
2021. márc. 11. 14:00
 12/58 anonim ***** válasza:
19%
Igaza van a férjednek. Már ő is unjaa negatív hozzáállásodat, mint ahogy mi is unjuk. 😊 Érdemes lenne egy jó pszichológust felkeresned. Na, ezt a hozzászólást próbáld meg töröltetni, mint ahogy az előbbit. Nem fog menni, semmi rosszat nem írtam, szépen megfogalmaztam az igazságot. Az hogy itt mindennap majdnem írod ki a dolgaidat, hogy sajnáljunk semmi értelme, és normális ember ilyet nem csinál. Gondok vannak veled, még hozzá elég nagyok...
2021. márc. 11. 14:32
 13/58 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanazt csinálod itt is, mint otthon. Figyelem hiányos vagy, sajnaltatod magad. Szegény férjed, én őszintén sajnálom őt.
2021. márc. 11. 14:40
 14/58 anonim ***** válasza:
91%

#9. Vannak vészjelek, de hajlamosak vagyunk megfeledkezni róluk.

Általános tendencia, hogy az ilyen emberek eleinte nagyon kedvesek, figyelmesek, valamint visszatükröznek minket. Ezáltal azt gondoljuk, hogy megtaláltuk a lelki társunkat, holott egyáltalán nem erről van szó. Egyszerűen csak azt találjuk szimpatikusnak, aki hasonlóan gondolkozik, mint mi. Rossz hír, hogy ezt meg is lehet játszani.

2021. márc. 11. 14:43
 15/58 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatom magam. Csak úgy gondolom, hogy nem érdemlem ezt. Mindent megteszek érte, ő meg szarik a fejemre.

Egyébként meg lapozzatok tovább, ha irritál a kérdésem.

2021. márc. 11. 14:44
 16/58 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem sem ezt érdemled.

Ne tegyél meg mindent érte, sőt, állj a sarkadra, és hagyd el.

2021. márc. 11. 14:46
 17/58 anonim ***** válasza:
0%
Itt már nem veszjelek vannak #14... Egy normális nő ilyen és hasonló beszolasokra már elhagyta volna a férjét. De nem, ő nem. Tovább sajnaltatja magát (itt is). A gyerekének is vmi figyelemmel kapcsolatos mentális betegsége van, nem kell sokat gondolkozni kitől is örökölte... Szegény hapsi. Szerencsére megoldja, sokat negy horgászni, hogy addig se kelljen velük lennie. Nem irigylem az biztos.
2021. márc. 11. 14:48
 18/58 anonim ***** válasza:
63%

#17 De te ezt amúgy honnan veszed?

Meg mi az, hogy szegény hapsi? Neki sem kell ám eltűrnie semmit, ugyanannyi joga van elválni, mint a nőnek. Szerintem kettős mércével látod a helyzetet. Igazi áldozathibáztató vagy.

2021. márc. 11. 14:50
 19/58 A kérdező kommentje:
#17 igen, figyelemzavaros a fiam. De ha te olyan baromi okosnak gondolod magad, olvass utána, hogy mi ez, hogy alakul ki, egyebek. Hogy bizony az, hogy az apja szarik a fejére, sokat ront a helyzeten. Arról beszél egyébként, hogy volt már kérdésem, mert zokon vettem, hogy a férjem éli az életét, eljár pecázni, igyekszik minél kevesebb időt itthon tölteni. A párom
2021. márc. 11. 14:55
 20/58 anonim ***** válasza:
6%
Nem látom kettős mércével. De férj legalább normális. Tudja, hogy egy nentális beteggel él együtt. Neki így kényelmes, megoldja a helyzetet. A nő nyavajog mindig. Pedig megoldhatná ő is. De nem, tolja a hisztit állandóan.
2021. márc. 11. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!