Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem miért?
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy az miert csinálja a párom ( menyasszonyom) hogy az exet letiltottam mert ő nem tette meg és állandóan feloldja a tiltást? 6 hónapja vagyunk együtt de feloldja.. Miért?

Birtokolni, helyette cselekedni, irányítani meg a háta mögött intézkedni azt van eszed, de nyíltan megbeszélni egy konfliktust azt nincs? Nehogymár te döntsd el, hogy egy ismerősét letiltson-e vagy sem. Én mondjuk ezért biztosan kivágtalak volna.
Szóval a válasz a kérdésedre: nőj fel, viselkedj felnőtt ember módjára és kérdezd meg!

A megnyilvànulásodból is látszik, hogy hisztis, dacos kisfiú vagy.
Egyrészt hogy jössz ahhoz, hogy belenyúlj más fiókjába?
Másrészt, ha nem mondtad neki, hogy te tiltogatod az exét, akkor simán gondolhatja valami rendszerhibának tényleg, ès ezért oldja fel.
Egyáltalán a tudtával léptél be? Honnan tudod a jelszavàt?
Kifigyelted?
Nekem volt egy ilyen exem, aki a tudtom nélkül hónapokig nézegette a beszélgetéseimet.
Ha ez kiderülne, úgy vágnálak ki, ahogy őt vàgtam ki...de előtte még halálra idegesítenélek csak azért is, hogy megpukkadj, mert látszik, hogy ilyen típus vagy.
Egyvalaki mást válaszol, mint ami neked tetszik, és máris hisztizel.

Valamiféle kontrollmániás, erősen önbizalomhiányos macskajancsihoz van szerencsénk?
Semmi közöd a közösségi médiás kapcsolataihoz és a privát életéhez sem.
Minek kellene letiltani? Csak ismeri valahonnan, nem? Akkor? Pont erre való ez sok nyomorult alkalmazás, hogy boldog boldogtalant ismerősnek jelölhet és nézegethet az, akinek erre igénye van.
Nem mellesleg mégis hogy férsz hozzá a fiókjához? Az az övé, nincsen jogod kotorászni benne, erősen sérted ezzel a magánszféráját, amihez mindenkinek joga van, ha meg önként megadta a kis butus a kódjáz, az a minimum, hogy nem turkálsz benne, teljesen nonszensz, hogy te akarod eldönteni, kit tiltson le és kit ne, sőt meg is csinálod helyette. Látod, hogy tök fölösleges, mert ha nem akatrja, úgyis feloldja, akkor mit vergődsz vele, úgysem érsz célt, vagy ennyire nehéz a felfogásod és azt gondolod, ha még húszszor letiltod, egyszercsak úgy marad? Nem szólt még rád, hogy ne csináld? Elképesztő, hogy tűri. Vagy titokban ügyködsz, ő meg nem érti hova tűnik mindig a Pisti?
Bájdövéj, c típusúak vagytok, vagy csak simán kicsit egyszerűek? Épkézláb ember nem bohóckodk eljegyzéssel fél év után,(gyaníthatóan eléggé fiatalon) persze ha azt hiszed ezzel majd jól megfogod, valószínűleg alászaladsz, mert a hiúságának tán hízeleg, de ha nem teljesen hülye szegény, az ilyen húzásaid miatt (tuti nem ez az egyteln elmeroggyant megnyilvánulásod) előbb utóbb úgyis elhajt a fenébe, ha meg nem és tűri, akkor megérdemlitek egymást.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!