Miért nincs több évada a Brickleberry-nek? Én még nagyon sok potenciát látok benne, nem értem miért kaszálták el
Figyelt kérdés
Én nézek Family Guy-t, South Park-ot, kb mindent, de a Brickleberry az valahogy más volt, jobb, viccesebb2020. ápr. 18. 00:22
1/2 Woody000 válasza:
Elvileg Amerikába kezdetben sokan nézték majd nagyon leesett a nézők száma. (Magyarországon nagyon sokan nézik de ez az amerikaiakat nem érdeklik.) Nézd a Paradise PD-t a Brickleberry "utódja".
2/2 anonim válasza:
Azta, előző, ebbe belenéztem, TELJESEN olyan, mint a Brickleberry. Ethel és Steve karaktere szinte teljesen ugyanolyan a két sorozatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!