Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem miért?
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy az miert csinálja a párom ( menyasszonyom) hogy az exet letiltottam mert ő nem tette meg és állandóan feloldja a tiltást? 6 hónapja vagyunk együtt de feloldja.. Miért?

Úristen. 😂
Exel nebeszelgessen meg semmit szakitottak akkor hagyják békén egymást..
Szval akkor nemkapok választ a kérdésemre? Oke.

Erre sajnos könnyű a válasz.
Miért oldja fel mindig? Mert szeretne vele kapcsolatban maradni.
Miért akar vele kapcsolatot tartani? Mert még mindig ő rá vágyik. Az exe bármikor szólna, egyből ugrana orálisan kielégíteni.
Ki tudja miről beszélnek, és hányszor találkoznak a tudtod nélkül.

Mert ő nem akarja letiltani. Azt tudja, hogy te tiltogatod az ismerőseit vagy azt hiszi valami rendszerhiba? :) Az elég gáz, ha így uralkodni akarsz rajta, ebből akár tényleg egy bántalmazót is lehet asszociálni.
Beszéljétek meg vele a miértet. Nekem pl. gyerekekm vannak az exemtől, tehát muszáj néha beszélgetnünk. De van, akik tényleg csak barátok vagy üzletfelek maradnak, vagy ahol anyóssal, testvérrel marad jó kapcsolat. És persze lehet, hogy nem bír tőle érzelmileg elszakadni teljesen, vagy csal is vele. De ezeket mi innen honnan tudjuk. Ha gyanakodsz, akkor is vele beszéld meg, és kérd meg, hogy tiltsa, de intézkedni helyette nagyon nem szimpatikus, birtokló, korlátozó magatartás. Ha nincs benned bizalom felé mindegy kinek a hibájából, arra nem lehet házassági terveket építeni (vagy erről us helyette döntöttél?). Ha meg csalni akar, meg tudja majd tenni Facebook/Messenger nélkül is, és bárkivel, tehát nem uralhatod tutira később sem, csak kommunikálni tudsz vele és vagy hinni benne vagy nem - és ennyi lehet a te döntésed.

Én nem tiltom le az exeimet, mert nincsenek hatással rám. Aki letiltja az fél, aki fél az még érez...
Ha a pasim letiltana valakit a facebookomon utána már nem lenne a pasim. :) Kinek van arra ideje hogy éveket pazaroljon egy önbizalomhiányos, kisajátító hisztérika "férfi"re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!