Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá szépen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá szépen, finoman a páromat, hogy szülés után 2 évvel kezdjen újra adni magára?

Figyelt kérdés

A terhesség alatt nagyon csinos volt, nem is szedett fel sokat. Utána hagyta el magát, de megértettem a dolgot, nem is forszíroztan! Viszont minden segítsége megvan! Anyukámnak telken belül házat építettünk (nyugdíjas) így bármikor vigyáz örömmel a gyerekre! Takarítónö jár hozzánk, az ételt rendeljük, így ezekre sincs gond. Viszont azt látom, hogy nincs igénye újra csinosnak lenni, sportolni. A haját levágatta a tesójával rövidre, nem festi már, a szülés óta (nem szoptat, mert kényelmetlen neki) 15 kilót szedett fel, 165 cm és 70 kg, a hasa nagyobb mint szülés után volt. Nem akar sportolni, nem festi magát, a borotva használatát is mellözi az utóbbi idöben!

Nem tudom mi ez, régen nagyon adott magára. Amikor anyukám elvan a gyerekkel egész nap és pedzegetem, hogy tornázzunk egyet együtt, nincs kedve, a telefonját nyomkodja. Mondtam neki menjen el fodrászhoz de megsértödött. Már beszéltem vele erröl de nekem támadott, hogy én egy tipikus barom férfi vagyok.

Régen olyan szinten adott magára, hogy a magán fodrász alá nem adta, minden héten kozmetikus, körmös, stb. Most meg semmi. Engem meg azzal piszkál, ha megcsörren a telefonom, hogy biztos egy fiatal cicababa szeretöm keres. Hiába dicsérem öt az sem segít. Söt azt látom hogy mivel szülés után nagyon dicsértem, hogy nem is látszik az alakján, 2 hét sportolással formába jön, akkor kezdett csokikat enni.

2021. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Mizu azota, kerdezo?

38-as vagyok, azota szultem en is 😄 jelentem, meg mindig igenyes vagyok!!

szept. 20. 15:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!