Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá szépen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá szépen, finoman a páromat, hogy szülés után 2 évvel kezdjen újra adni magára?

Figyelt kérdés

A terhesség alatt nagyon csinos volt, nem is szedett fel sokat. Utána hagyta el magát, de megértettem a dolgot, nem is forszíroztan! Viszont minden segítsége megvan! Anyukámnak telken belül házat építettünk (nyugdíjas) így bármikor vigyáz örömmel a gyerekre! Takarítónö jár hozzánk, az ételt rendeljük, így ezekre sincs gond. Viszont azt látom, hogy nincs igénye újra csinosnak lenni, sportolni. A haját levágatta a tesójával rövidre, nem festi már, a szülés óta (nem szoptat, mert kényelmetlen neki) 15 kilót szedett fel, 165 cm és 70 kg, a hasa nagyobb mint szülés után volt. Nem akar sportolni, nem festi magát, a borotva használatát is mellözi az utóbbi idöben!

Nem tudom mi ez, régen nagyon adott magára. Amikor anyukám elvan a gyerekkel egész nap és pedzegetem, hogy tornázzunk egyet együtt, nincs kedve, a telefonját nyomkodja. Mondtam neki menjen el fodrászhoz de megsértödött. Már beszéltem vele erröl de nekem támadott, hogy én egy tipikus barom férfi vagyok.

Régen olyan szinten adott magára, hogy a magán fodrász alá nem adta, minden héten kozmetikus, körmös, stb. Most meg semmi. Engem meg azzal piszkál, ha megcsörren a telefonom, hogy biztos egy fiatal cicababa szeretöm keres. Hiába dicsérem öt az sem segít. Söt azt látom hogy mivel szülés után nagyon dicsértem, hogy nem is látszik az alakján, 2 hét sportolással formába jön, akkor kezdett csokikat enni.

2021. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
95%

A 3. válaszolóval értek egyet. Lehet, sőt valószínű, hogy emiatt hanyagolja el önmagát.

Véleményem szerint, ha az lenne a felállás amit mások is vázoltak,azaz hogy megvan a gyerek ezért már nem számítasz, ez azért nem igaz, mert attól még csinos lenne ,csak téged hanyagolna.

Abban viszont lehet valami, hogy "jó dolgában" fordult be ennyire. Erről film is készült. Próbálj vele közösen sportolni! Kezdetnek a sima séta is jó. Talán megjön a kedve!

2021. márc. 10. 11:03
 12/41 anonim ***** válasza:
43%

Miért tenne bármit ha van két hülye, te meg anyád aki megcsinàl(tat) helyette mindent, érzi hogy nem kell adni magára, így is biztos a helye.

Amugy én attol lennék depis hogy anyóssal egy telken kell lennim

2021. márc. 10. 11:06
 13/41 anonim ***** válasza:
67%
#11-es, a kérdező írta, hogy próbátla rávenni a feleségét a közös mozgásra, hívta, hogy tornázzanak együtt, de az asszony csak a telefonját nyomkodja.
2021. márc. 10. 11:10
 14/41 anonim ***** válasza:
73%
Meglepődtem a sok normális válaszon. Néhány napja teljesen szétszedtek egy hasonlót kérdező embert.
2021. márc. 10. 11:21
 15/41 anonim ***** válasza:
40%

Jesszus meg takaritono😀

No letemre mar ettol elasnam magam ha takarito no vegezne az en dolgomat..

A tobbi meg hab a tortan.. basszus nekem volt egy borzalmas kapcsolatom a vegen bantva is voltam annak orulok hogy van munkaviszonyom de neha meg igy is elgondolkozok rajta hogy minek kellett a noknek ennyi jogot adni amikor (tiszt.kiv.) csak rinyalasra hasznaljak.😀

2021. márc. 10. 11:35
 16/41 anonim ***** válasza:
42%
Egyebkent nem igazan ertek egyet azzal se hogy menjen tanfolyamra meg dolgozni es majd akkor nem lesz slampos, basszus idegeneket tiszteljen meg azzal hogy emberi format vesz fel de a sajat ferjet ne?? Az hogy otthon van es nem "kompetens" es nem tudja "megvalositani onmagat" szegenyke, nem mentseg arra hogy lecsovesedjen. Normalis ember megtiszteli ennyivel az elettarsat. Szerintem o se orulne, ha a ferje ugy fekudne melle az agyba hogy mellozi az alapveto higieniat, es meg neki allna foljebb mikor ra van szolva.
2021. márc. 10. 11:38
 17/41 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos sehogy,ha ő nem akarja.
2021. márc. 10. 11:43
 18/41 anonim ***** válasza:
83%

Majd ha visszamegy dolgozni, az emberek közé, ad magára.

Otthon a legtöbb nő depresszióba esik, én is depis lennék, ha anyóssal kéne egy telken laknom. Elege van mindenből. És szerintem nektek is elegetek van egymásból. 165/70 pedig nem vészes túlsúly. Nyilván, mozogni kéne, de ha depis, nem akar. Pszichológus, vagy kezdjetek randizni.

2021. márc. 10. 11:49
 19/41 anonim ***** válasza:
90%
Ez szerintem is valamiféle lelki probléma - akár depresszió, de az is teljesen reális, amit az egyik válaszoló írt, hogy most kb. nincsen élete és ebbe van tulajdonképpen "beleposhadva". Oké, hogy szerinted könnyű neki, mert ott van az anyád, a takarítónő és rendelitek a kaját stb., de ez azt is jelenti, hogy ő tulajdonképpen egész nap már 2 éve, csak úgy van. Nincsenek normális emberi kapcsolatai, nem vesz részt az átlag hétköznapi interakciókban, nem kell mennie sehová és nem kell csinálnia semmit, nem kap semmiféle visszajelzést, nincsen sikerélménye, nincsen semmi valós teljesítménye, nem érzi magát hasznosnak stb., stb. Ez mind, a hosszútávú egyedüllét és otthonlét, szerintem iszonyatosan meg tudja gyűrni az embert. Én a helyedben ebből a szempontból közelíteném meg inkább és nem az életmódváltásra, sportolásra, szépítkezésre stb. helyezném a hangsúlyt, hanem arra, hogy térjen vissza a világba és menjen vissza dolgozni vagy tanulni, vagy jelentkezzen önkéntesnek vagy keressen valami számára szimpatikus közösséget stb., ami elérhető számára.
2021. márc. 10. 11:53
 20/41 anonim ***** válasza:
60%
Ez annyira tipikus eset. A nők nagy része ilyen lesz szülés után, aztán csodálkoznak, ha magukra maradnak a gyerekkel.
2021. márc. 10. 11:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!