Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá szépen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá szépen, finoman a páromat, hogy szülés után 2 évvel kezdjen újra adni magára?

Figyelt kérdés

A terhesség alatt nagyon csinos volt, nem is szedett fel sokat. Utána hagyta el magát, de megértettem a dolgot, nem is forszíroztan! Viszont minden segítsége megvan! Anyukámnak telken belül házat építettünk (nyugdíjas) így bármikor vigyáz örömmel a gyerekre! Takarítónö jár hozzánk, az ételt rendeljük, így ezekre sincs gond. Viszont azt látom, hogy nincs igénye újra csinosnak lenni, sportolni. A haját levágatta a tesójával rövidre, nem festi már, a szülés óta (nem szoptat, mert kényelmetlen neki) 15 kilót szedett fel, 165 cm és 70 kg, a hasa nagyobb mint szülés után volt. Nem akar sportolni, nem festi magát, a borotva használatát is mellözi az utóbbi idöben!

Nem tudom mi ez, régen nagyon adott magára. Amikor anyukám elvan a gyerekkel egész nap és pedzegetem, hogy tornázzunk egyet együtt, nincs kedve, a telefonját nyomkodja. Mondtam neki menjen el fodrászhoz de megsértödött. Már beszéltem vele erröl de nekem támadott, hogy én egy tipikus barom férfi vagyok.

Régen olyan szinten adott magára, hogy a magán fodrász alá nem adta, minden héten kozmetikus, körmös, stb. Most meg semmi. Engem meg azzal piszkál, ha megcsörren a telefonom, hogy biztos egy fiatal cicababa szeretöm keres. Hiába dicsérem öt az sem segít. Söt azt látom hogy mivel szülés után nagyon dicsértem, hogy nem is látszik az alakján, 2 hét sportolással formába jön, akkor kezdett csokikat enni.

2021. márc. 10. 10:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
49%
30. Mindjárt megsajnáljuk az asszonyt, aki két éve magától nem vetette fel, hogy talán orvosi segítségre szorul. Hagyjuk már. De zabálni, fetrengeni álló nap tud.
2021. márc. 10. 18:44
 32/41 anonim ***** válasza:
41%

#31 Nem kell sajnálni az asszonyt. Én csak azt sajnálom, aki ilyen empátia nélküli gyökérrel van, mint te.

Nyilván, dolgozni kell a problémáikon, vagy elválni. De ha nem jó neki a szex, nem fogja érdekelni, hogy a férjének tetsszen. Én inkább ezen dolgoznék a férj helyében.

2021. márc. 10. 18:55
 33/41 anonim ***** válasza:
58%

Kisanyukád picsája empátia nélküli gyökér :D

Széthanyagolt testű anyuka, de még őérte teperjenek, hát a végén még a férj lesz a hibás :D

Szarok két év után más depressziójára. Ha menne az értő olvasás, látnád, hogy a posztoló két azaz 2 évet türelmesen várt, és még most is az asszony a szent és sérthetetlen.

Elnézésedet kérem, hogy hányok az olyanoktól, akik magukkal rántanak másokat is a nyomorukkal.

Feleség úgy tippelek felnőtt ember, talán segítenie kéne magán. Nem épp úgy fest a dolog, hogy a férje nem támogatta volna ebben.

Szóval jah, hát teszek rá, őszintén, mert volt elég dolgom ilyenekkel, és akárhányszor fel akartam karolni őket, mindig az lett a vége, hogy feleslegesen öltem bele az időmet és energiámat,

Szóval egy farok vagy kedves 32-es, és kívánok neked ilyen társat.

2021. márc. 10. 19:29
 34/41 anonim ***** válasza:
73%
Két év után hagyjuk már a szülés utáni depót...
2021. márc. 10. 19:33
 35/41 anonim ***** válasza:
56%

#33 Farok vagyok? LOL Nő vagyok és én túlsúly nélkül jöttem ki a kórházból. Nekem nem volt szülés utáni depresszióm, viszont volt ilyen ismerősöm és nagyon durva állapotban volt. Gyógyszerekkel lehetett csak helyre tenni és sok időt vett igénybe. Akkoriban olvastam utána ennek.

Ja, amúgy én is voltam depressziós később, 20 kilót híztam és komoly erőfeszítésbe telt kikelni az ágyból, munkába járni, gyereket ellátni. És mindezt egyedül, mert elváltam. Ha akkor valaki a súlyomat forszírozta volna, tuti, hogy pofán ütöttem volna. Azóta lement az a húsz kiló, de amíg tropa lelkiállapotban voltam, képtelen voltam bármit is tenni érte. És nekem is évekig tartott, ha más okból volt is.

#34 A szülés utáni depressziót ha nem kezelik ki, nem múlik el. Fun fact: Kezelés nélkül egyik depresszió sem múlik el, amelyik igen, az nem depresszió hanem rosszkedv. Itt most nem arról beszélünk.

2021. márc. 10. 20:32
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Hűha, ez nehéz. Ülj le vele, hogy márpedig probléma van. És mondja el igenis őszintén, hogy min kellene változtatni, mi tenne jót a lelkének (Úgy gondolom ez elég finom megfogalmazás, ezen csak nem kapja fel a vizet) . Két év azért sok, ha viszont nem érzi h veled akar lenni, mindketőtöknek jobb lenne külön utakon.
2021. márc. 10. 21:46
 37/41 anonim ***** válasza:
88%

Én félve kérdezem meg, hogy a 70 kg annyira sok?

Én 50 kg vagyok hasonló magassághoz, és túl sovány vagyok (saját vélemény, ismerősök véleménye és bmi alapján egyaránt) 10 kilót legalább kellene híznom, de simán elférne 15-20 is akár.

Most gyorsan megnéztem, a testtömegem 52.8 kg - 71.1 kg között lenne egészséges.

Szóval nekem fura, hogy itt úgy emlegetik páran, mintha valami egészségtelen hájas zsírdisznó lenne... pedig ez legrosszabb esetben is enyhe túlsúly, épp kicsivel a határérték felett.

2021. márc. 11. 14:34
 38/41 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem se a 70 kiloval van a baj, hisz az egy teljesen atlagos/kicsivel atlag folotti suly (attol fuggoen milyen magas a lany)

Egy 70 kilos no lehet bomba ugyanugy mint egy 50 kilos, szep frizuraval, sminkkel, csinos ruhakkal, jo illattal. Ezek nelkul egy tokeletes alaku no is igenytelen. A kerdezo felesege pedih kib@szott igenytelen.

2021. márc. 11. 14:41
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, azt értem hogy a súlyon kívül is vannak gondok. Csak nekem fura, hogy mennyire hangsúlyos itt hogy "zabál", meg "fetreng", meg "nagy a hasa" meg stb.

2021. márc. 11. 14:43
 40/41 anonim ***** válasza:
74%

39. simán máshogy néz ki egy-egy ember plusz kilókkal. nem mindegy hogyan oszlik el, és hogy milyen a csontozata. Ez nem kamu. Én egymagas vagyok egy ismerősömmel és mikor 65 kiló voltam mint egy disznó, úgy rakódott le, ő meg hetven kilósam bomba volt. nem is akartam elhinni :D

De igen, a fő probléma, hogy a kedves neje semmit sem tesz magáért és a kapcsolatukért, mégis mennyien védik...

2021. márc. 11. 15:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!