Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugy sem vesz komolyan srác akivel együtt vagyok, azaz nem köt le, de monogám a kapcsolat, akkor szóval en nem nyithatok most másra szoval mégis leköt?
Van egy szerelmem aki szeret de nem szerelmes valoszinuleg.
Nem akar komoly kapcsolatot velem, csak amolyan lazát, amibe belementem, mert szex és kapcs.függő is vagyok.
Megbeszéltük hogy csak egymásnak vagyunk de amugy nem komolyan.
Közben azért en viszont szeretnék normális kapcsolatot amiben van szerelem es szex is jo, habár ezzel lehet hogy lehetetlent akarok!!mindenesetre probálok ismerkedni mert a "párom" elöbb utóbb úgyis kidob szerintem.
És most itt jön az, ha esetleg lenne egy alakuló kapcsolatom (ami nincs, de szeretném habár lehet esélye sincs(abbol amennyit szerencsétlenkedek a sok nyomival a neten),)de tegyük most fel hogy ha alakulna is vkivel vmi amiből ki tudja mi lesz, lehet az is csak használgatna..szoval az most megcsalás lenne?
Vagy ez olyan hogy hol egyikkel vagyok hol a masikkal mig nincs komoly kapcsolatom? Vagy jövőm vkivel?
Nem birok szakitani a függőségeim miatt. Már megtettem, próbáltam és vissza kellett jönnöm hozzá.
De nem is lesz ha nem ismerkedsz. Hidd el egy ilyen kapcsolat miatt nem éri meg elzárkózni másoktól, és elvenni magadtól a lehetőséget. Ez a jelenlegi kapcsolat leginkább csak időhúzás, időkitöltés, és tudom nehéz kilépni egy ilyenből, nekem is volt hozzá szerencsém. De a leírásod alapján Te nem erre vágysz, nem ebben teljesedsz ki, és őszintén többet is érdemelsz!
Nem szabad mindig tartani az újtól, ismeretlentől, félni attól, hogy, de mi lesz, vajon xynak kellek e majd. Így tényleg csak magadat fosztod meg a boldogságtól.
Ismerkedem.
Van is egy srác akivel alakul de ő is azzal kezdi hogy lehet majd kimegy külföldre stb, szoval kiskapukat hagy eleve lelèpni.
Ő azt mondta hogy vállalja a "beugro"szerepét.
Nos miatta ugye megint nem kéne lezárnom a mostani.
Igy inditanak eleve a srácok hogy nekik laza kell csak.
De aki nem is indit, hanem ugy hogy komolyat keres az is lehet kamuzik csak. Vagy később rájon hogy komolyat keres ugyan csak epp nem velem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!