Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha vidéki nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha vidéki nő lennél, és a budapesti pasid ilyesmi levelet irna?

Figyelt kérdés

Szia Drágám! Képzeld nyertem egy BMW kupont. Perc alapon lehet elhasználni. Kiszámoltam, kétszer musoron kivul le tudok menni hozzád, s meg tudlak dugni. De csak akkor ha mást nem csinálok. Még egy kávét se ihatok mert időben akkor nem jön ki két út. Ugyhogy várj pucéran, elösször holnap megyek. Egy hétig érvényes igy ezen a héten meg kell lennie mindkettőnek.

Mit szólsz?

2021. márc. 1. 15:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 A kérdező kommentje:
és fizetsz valakinek 100 forintot percenként amikor vele vagy? mert ha nem akkor ez nem ugyanaz. akkor ez csak szöveg.
2021. márc. 1. 19:09
 52/82 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs közösségi autó menj busszal vagy vonattal, lehet találsz ilyen nőt hiszen a Mónika show-ban is egykor voltak ilyen vendégek hasonlo IQ szinttel, lehet ma is találsz ilyen nőt aki ezt elfogadja.
2021. márc. 1. 19:10
 53/82 A kérdező kommentje:
probáld ki mondjuk azt hogy a következő alkalommal amennyi időt vele vagy annak megfelelő, percenként 100 forintos összeget utána odaadsz egy koldusnak. amig ezt nem teszed meg addig ez csak üres szöveg amit leirtál.
2021. márc. 1. 19:11
 54/82 A kérdező kommentje:
52-es sulyos szövegételmezési gondjaid vannak ugyanis a kérdés nem arrol szol, hogy nincs közösségi auto, hanem arrol, hogy van. csak egyesek azt szereznék ha lenne zastava is a flottában, de ezt nem velem, hanem a cég tulajdonosával kéne megbeszélni...
2021. márc. 1. 19:13
 55/82 anonim ***** válasza:

Igen fizetek de nem csak ennyit, hanem szoktam neki vásárolni h meglátok valamit ami biztos tetszene neki vagy elfogyott és akciós éppen úgy mint Lindt csokit 13 ezres kiló áron, Ralph Lauren nadrágot 50 ezerért, Boss atmeneti kabátot 100 ezerért, Armani Code parfümőt 30 ezerért. Nem vagyok 100 kilós ronda nő akire a mezei macska se nézne rá.

Lattod, ilyen is létezik.

2021. márc. 1. 19:14
 56/82 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincsenek koldusok, mindet megették a kóbor kutyák.

Egyébként ha dugni vágyok, van az utcában is jelentkező, nem kell hozzá számolni a BMW perceit.

2021. márc. 1. 19:15
 57/82 anonim ***** válasza:
100%
Megint mellé nyúltál mert rendszeresen segítek pénzzel szociális szervezeteket és volt hogy több ezret adtam az útcan rászoruló kezébe aki megállított. Ilyen is van és nő vagyok
2021. márc. 1. 19:16
 58/82 A kérdező kommentje:

Asszem nem érted miről van szo. itt nem arrol van szo, hogy fizess 100 ezer forintot valamiért, hanem arrol, hogy fizess percenként 100 forintot a semmiért. ha nincsenek ott koldusok, akkor égesd el az összeget, ennyi.

75 több ezret vagy az együtt töltött percekért? mert nem mindegy. én is szoktam adni ennek annak, költeni, de tedd most a következő egyutt töltött időnek megfelelő összegért. igy is benne vagy? percenként 100 forint nagyon hamar messze tulszárnyalja a több ezer fogalmát.

2021. márc. 1. 19:24
 59/82 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire centized a pénzt, és neked nem ér meg ennyit az együtt töltött idő, akkor keress pesti nőt, akihez át tudsz sétálni vagy havibérlettel el tudsz menni. Problem solved. Mindenki jól jár ezzel.
2021. márc. 1. 19:28
 60/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 44es válaszodra meg: a plusz az a minőségi együttlét, nem az, hogy addig vagyok jó, ameddig belém nem ürítesz.

Ha meg szeretnéd a nőt, akkor azt is elviselnéd, ha nem dugna veled, ha lemész.

2021. márc. 1. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!