Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha vidéki nő lennél, és a budapesti pasid ilyesmi levelet irna?
Szia Drágám! Képzeld nyertem egy BMW kupont. Perc alapon lehet elhasználni. Kiszámoltam, kétszer musoron kivul le tudok menni hozzád, s meg tudlak dugni. De csak akkor ha mást nem csinálok. Még egy kávét se ihatok mert időben akkor nem jön ki két út. Ugyhogy várj pucéran, elösször holnap megyek. Egy hétig érvényes igy ezen a héten meg kell lennie mindkettőnek.
Mit szólsz?

Az elektromos BMW-vél? Ismerem ezt a platformot lehetett nyerni ilyen használni kupont. Én inkább visszairnam neki hogy ne ilyenre pazarolja a percalapú kupont hanem hogy a BKK rol átszáll néhány napra a perc alapú bomosbe és végre valakinek érezheti magát.
Vidéke nagyobb távolságokra pedig nem való mert ezt a kocsit tölteni kell és 250 kilométere nem elég egy töltés így a drága percei elmennek majd töltésre útközben.

Szia "Pasim"!
Ilyen kupont nekem is fel szokott dobni a net, nyilván kamu az egész. Ha bedőltél, az mutatja a szellemi szintedet. Remélem voltál olyan "okos", hogy megadtad az adataidat is.
Mellékelve küldöm a helyesírási szótárt. Két "megdugás" között ennek a forgatását ajánlom. Hátha idővel valaki komolyan tud majd venni.

Semmit, max azt hogy "hahahaha"
Utána hetekig mesélném a barátnőimnek, mindenki rajtad nevetne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!