Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha vidéki nő lennél, és a budapesti pasid ilyesmi levelet irna?
Szia Drágám! Képzeld nyertem egy BMW kupont. Perc alapon lehet elhasználni. Kiszámoltam, kétszer musoron kivul le tudok menni hozzád, s meg tudlak dugni. De csak akkor ha mást nem csinálok. Még egy kávét se ihatok mert időben akkor nem jön ki két út. Ugyhogy várj pucéran, elösször holnap megyek. Egy hétig érvényes igy ezen a héten meg kell lennie mindkettőnek.
Mit szólsz?

Kérdező, ird már le mit dolgozól és mennyit keresel mert ha jól tippelek maximum minimálbéres lehetsz.
Minek legyen veled egy nő ha csak kihasználni van eszed? Amíg alád fekszik addig elmehet futni vagy sétálni a parkba. Neki semmi pluszot nem adsz csak arról van szó hogy nyertél egy ilyen kupont és igy akarsz benzint spórolni magadnak. Teljesen jelentéktelen hogy most BMW, Porsche vagy Zastava az autó márkája, neked termesztés hogy van egy bio guminőd akinek kötelessége téged kielégíteni. Szerintem eltévedtél, nem valami szekta a valóság ahol a nők a férfiak cselédjei.
Minek legyen veled egy értelmes, csinos, magára adó nő ha helyetted 10 jobbat is találhat?
30

Képzeld el hogy nekem is van egy BMW X1 és a barátomnak Mercedes e200 van. Nem a kocsi vagy a pénze miatt vagyok vele ezt elhiheted, mert nekem is van hasonló autóm ami nekem megfelel.
Nem az autó miatt vagyok vele, nem azért fekszem le vele mert van autója és nem csak az a program hogy 100 forintos /percben legyünk együtt mert a kolcsonauto számláz lenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!