Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha vidéki nő lennél, és a budapesti pasid ilyesmi levelet irna?
Szia Drágám! Képzeld nyertem egy BMW kupont. Perc alapon lehet elhasználni. Kiszámoltam, kétszer musoron kivul le tudok menni hozzád, s meg tudlak dugni. De csak akkor ha mást nem csinálok. Még egy kávét se ihatok mert időben akkor nem jön ki két út. Ugyhogy várj pucéran, elösször holnap megyek. Egy hétig érvényes igy ezen a héten meg kell lennie mindkettőnek.
Mit szólsz?

De miért kell az ingyenes lehetőséget pont dugásra felhasználni? És miért az a menő, aki rágja a sz.t és minden centet kiszámol?
Nekem azzal nem lenne bajom, hogy leutazik hozzám, és szeretkezünk, de ha percre kiszámolja azt, amíg belémélvez, és utána rohan el, mert percalapú az elszámolás... akkor inkább a haverjait vigye el egy körre azon a tetves BMW-n, nekem annyira nem fontos.

Meg kell lennie mind a kettőnek?
Evvel a lendülettel rúgnálak ki. Mi vagy te valami diktátor
32. mert más lehet csinálni bmw nélkul is. ennyire egyszeru. a hozzászolásod többi része téged minősít.
33 nem kell meglennie ha kifizeted azt amit hagysz elveszni. de ha más munkája eredményét vesztegeted el akkor nem kellene kirugnod

Mintha csak ez a két véglet lenne. Aki a saját sz.át is megeszi, mert az olcsóbb, meg aki máson élősködik. Én sosem pénzeltettem magam más pasival, komoly kapcsolatban voltam évekig olyasvalakivel, aki nálam jóval rosszabbul keresett, és nem a pénz miatt mentünk szét. Nem is használt engem ki.
De egyszerűen ettől megőrülnék, hogy vki forintra kiszámol mindent, az én kontómra. Hogy kap egy ilyen k...a kupont, és az az első reakciója, hogy hú, most akkor ezzel én most elmegyek b...ni, és guminőnek használom az asszonyt, mert ha már megkérdezem, hogy hogy van, az már deficites. Én igenis költök olyan dolgokra, amik boldoggá tesznek és az életminőségemet jobbá teszik, és gyakran még azért is fizetek pluszban egy picit, hogy a páromnak jobb legyen - mint ahogy minden normális ember. Én nem szeretem azt, aki ennyire agyatlanul garasoskodik.

Nem tartom jopofanak a kamukerdeseket. Dugni szeretek, de kupon, BMW nem jon ossze, ennyi.
N

Én hol írtam a BMW-re, hogy szar?
Amúgy meg ha csak arra használod a BMW-t, hogy lemenj, b...l, visszamész, akkor nekem nőként nem tök mindegy? Lemehetnél gyökkettes kislétrával is, ugyanaz az eredmény... max. annyi a különbség, hogy nőként azt érzem a kapcsolatban, hogy még erről is az jut a pasi eszébe, hogy egyszer-kétszer megkettyinthet, és cserébe arra sem képes, hogy ottmaradjon fél órát beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!