Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha vidéki nő lennél, és a budapesti pasid ilyesmi levelet irna?
Szia Drágám! Képzeld nyertem egy BMW kupont. Perc alapon lehet elhasználni. Kiszámoltam, kétszer musoron kivul le tudok menni hozzád, s meg tudlak dugni. De csak akkor ha mást nem csinálok. Még egy kávét se ihatok mert időben akkor nem jön ki két út. Ugyhogy várj pucéran, elösször holnap megyek. Egy hétig érvényes igy ezen a héten meg kell lennie mindkettőnek.
Mit szólsz?

De itt mit teszel hozzá te? Semmit. Odamész, beleg.czel, rohansz vissza, mert lejár a kupon. Ha cserébe a nő kér vmit, és megteszed, pl. hozol neki ezt-azt-amazt, következő héten lesz vmi normális program... hát akkor is necces az, hogy "nem érdekel, mi lesz, szívem, én most 2x megb.lak, aztán megyek, mert percalapú".
Igen, értelmes nő megbeszéli veled, de értelmes nő ebbe a felállásba bele sem megy. És nem azért, mert nem akar neked adni, hanem egyoldalúan nem akar adni, nem akarja, hogy kihasználd. Mi lenne akkor,. ha te odamennél, és ő akkor épp beteg lenne? Ottmaradnál? Valszeg nem, hanem puffognál a sz.os kocsikuponod miatt.

De itt pont nem arról beszéltem, hogy ki dolgozik és ki nem, hanem hogy ki az, aki mindenben aláveti magát a pasinak. Dolgozó nőből is van lábtörlő, mert azt nevelte bele a hímsoviniszta apja, hogy "a nő nem ember". És ilyen több van vidéken sajnos.
Ha a nőd kihasznál, arra nem az a megoldás, hogy te is kihasználod, hanem az, hogy akkor keresel mást. Aki meg nem használ ki, azzal meg parasztság megcsinálni azt, hogy "lemegyek hozzád, de csak dugunk, mert ha szeretnál velem egy kicsit beszélni, akkor kifizettetem veled, mert az nincs benne a BMW-kuponban". Sőt, a kihasználós nővel szemben sem illendő, és az nem indok arra, hogy de ő is... az kb. olyan, mint amikor az oviban fellököm Karcsikát, mert fellökött engem. Felnőtt emberek megbeszélik azt, ha a másikkal bajuk van.

De most komolyan szerinted kit érdekel hogy mivel mész hozzá hogy lefeküdj vele? Önmagában a nő számára megalázó egy ilyen lúzer aki kuponos ingyen kocsi miatt fut hozzá hogy csak megketyintse.
Normális, komoly, értelmes férfiakat is lehet találni akiknek az a BMW saját es nem pár napra kapták kölcsön nyereményjáték keretében. Mit ér a nő avval hogy te oda kölcsönautóval mész. Feltételezem nem is tudsz biztositani semmit ha nálad a kuponos BMW a jégyhegy csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!