Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha vidéki nő lennél, és a budapesti pasid ilyesmi levelet irna?
Figyelt kérdés
Szia Drágám! Képzeld nyertem egy BMW kupont. Perc alapon lehet elhasználni. Kiszámoltam, kétszer musoron kivul le tudok menni hozzád, s meg tudlak dugni. De csak akkor ha mást nem csinálok. Még egy kávét se ihatok mert időben akkor nem jön ki két út. Ugyhogy várj pucéran, elösször holnap megyek. Egy hétig érvényes igy ezen a héten meg kell lennie mindkettőnek.
Mit szólsz?
2021. márc. 1. 15:33
11/82 anonim 

válasza:

Azt, hogy "nem vagyok guminő, ha csak ennyire vagyok jó, nem is leszek otthon, aztán mehetsz a BMW-vel oda, ahova akarsz". Aztán reakció függvényében valószínűleg szakítanék is.
12/82 A kérdező kommentje:
ez jo mert akkor nem megy le hiába nem szorja el a kupont semmire hanem keres másik nőt. ezután viszont szakitani se kellene.
2021. márc. 1. 17:08
13/82 A kérdező kommentje:
ráadásul ha közelebbi nőt talál, még az is megeshet, hogy vele 3 dugás is belefér. ez tiszta haszon lenne.
2021. márc. 1. 17:10
14/82 anonim 

válasza:

most őszintén, szted olyan könnyen tudna a pasi találni magának másik nőt? Aki a BMW-re van izgulva, az nem arra izgul fel, hogy a pasi odamegy BMW-vel, hanem hogy őt furikázza BMW-vel, a sajátjával. Jobban jársz, ha egy prostihoz mész így BMW-vel, garantált siker.
15/82 A kérdező kommentje:
nem kell elötte szolni a bmwről. kinek kellene aranyáso nő?
2021. márc. 1. 17:12
16/82 A kérdező kommentje:
a bmw ebben az esetben arrol szolna, hogy megsporolná a vasut, busz vagy egyéb, pl. a saját autoja benzin és amortizácios költségét.
2021. márc. 1. 17:13
17/82 anonim 

válasza:

És melyik nőnek kellene egy férfi, akinek csak arra jó, hogy egyszer megkettyintyse, és annyira szarr.ó, hogy egy beszélgetésre nem marad ott...
18/82 A kérdező kommentje:
nem egyszer, kétszer. utána lehetne beszélgetni késöbb amikor az nem a második dugás rovására megy
2021. márc. 1. 17:50
19/82 anonim 

válasza:

De akkor is... 2x meglátogatod úgy, hogy az a fontos, hogy belémárthasd a farkad, nem az, hogy ő mit szeretne. A kapcsolat nemcsak rólad szól, hanem kettőtökről. Értelmes nő ilyenbe nem menne bele, akkor sem, ha belengetnéd, hogy jaj, később, amikor nem lesz a BMW kupon, akkor majd... akkor meg az lesz majd a baj, hogy jaj, nem akarod a kocsidat amortizákni, ugorjon fel ő egy b.ásra. Vmi 4általánost végzett gombásp...jú liba nem lát ebben gondot, egy értelmes nő viszont igen.
20/82 A kérdező kommentje:
"nem az, hogy ő mit szeretne." elfelejted hogy az ember sok százezer, talán millio évekkel ezelött feltalálta a beszédet s ezt a nő is tudja nem csak a férfiak. ugyanugy ő is elmondhatja mit szeretne ahogy ezt én is megtettem. elhiszed hogy tud beszélni a nő, vagy keressek erről valami hivatkozást? ugyanakkor ha azt akarja hogy vesszen el a második alkalom akkor illene minimum neki is beregisztrálnia hátha ő is nyer. egy kapcsolat nem arrol szol, hogy az egyik hozzátesz a másik meg elvesz. mindkettőnek hozzátennie kellene.
2021. márc. 1. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!