Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem túl nagy az elvárásom? Mit lehet tenni, ha belekényelmesedik a párod a kapcsolatba?
A barátom az. Az angol mondaná, hogy " He takes me for granted " .. mintha nem kellene semmit tennie a kapcsolatért. Hazajön, lefürdik, szexre készen várom, szerinte éppen elég ha aktus közben először elmegyek én.. ettől ő figyelmes.
Én rendszeresen meglepem őt - ruhával, parfümmel, próbálok a kedvében járni : meglepetés szexjátékkal stb. - remélve, hogy veszi a lapot, és ő is meglep valamivel, aminek én örülnék.. gesztus!
Utalok is rá, célzásokat teszek " Minden nő vágyik a figyelmességre " de nem veszi a lapot.
Én pedig kezdem úgy érezni magam, mint egy guminő.
Becsüld meg, hogy megvárja, míg te élvezel el előbb.
Ez egyre ritkább a mai férfiaknál ( én is az vagyok), nagyon sok össze tenné a 2 kezét, ha szex közben lenne orgazmusa.
#12 Becsülje meg, az oké. De ha semmilyen más szükséglete (pl. érzelmi) nem elégül ki, nem kell csak emiatt tűrnie.
Velem pl. exem mások előtt is képes volt ordibálni, akár az utcán is. Mindenre volt egy kifogása. Az ágyban ő is figyelmes volt, mégsem tudtam vele maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!