Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem túl nagy az elvárásom? Mit lehet tenni, ha belekényelmesedik a párod a kapcsolatba?
A barátom az. Az angol mondaná, hogy " He takes me for granted " .. mintha nem kellene semmit tennie a kapcsolatért. Hazajön, lefürdik, szexre készen várom, szerinte éppen elég ha aktus közben először elmegyek én.. ettől ő figyelmes.
Én rendszeresen meglepem őt - ruhával, parfümmel, próbálok a kedvében járni : meglepetés szexjátékkal stb. - remélve, hogy veszi a lapot, és ő is meglep valamivel, aminek én örülnék.. gesztus!
Utalok is rá, célzásokat teszek " Minden nő vágyik a figyelmességre " de nem veszi a lapot.
Én pedig kezdem úgy érezni magam, mint egy guminő.
Elárulok egy titkot:
Ha megkérsz egy férfit valamire ahelyett hogy célozgatnál akkor az a férfi a kérést a tőle telhető legjobb módon végre fogja hajtani, azért mert szeret téged (sokan vannak akiknek a szeretet helyet egy jo dugás is elég)
Sőt még meg is köszöni hogy őszinte vagy vele és nem kell férfiak számára érthetetlen célzásokból kitalálnia hogy mit is akarsz tőle pontosan.
Mi férfiak sajnos ilyenek vagyunk tartsd ezt be és szokj hozzá hogy a párod a tenyerén hordoz.
"aktus közben először elmegyek én.. ettől ő figyelmes."
szeretném jelezni hogy igen ettől ö figyelmes a pasik egy jelentős részét ugyanis az ágyban is csak a saját farka érdekli.
Nem túl nagyok az elvárásaid.
Itt mindenki ajánlja a beszélgetést... Én 5 évig húztam úgy egy kapcsolatot, hogy mindig, mindent megbeszéltünk egymással. Ő is elmondta a problémáját, én is elmondtam. Eleinte úgy tűnt, hogy hatnak a beszélgetések. Később, amikor már biztosnak érzett, időnként a fejemhez vágta, hogy nekem micsoda elvárásaim vannak, amiért szeretnék már összeköltözni, és örülnék, ha 8 év után befejezné a BSc-t, amit saját magától kezdett el. Még a megismerkedésünk előtt.
Az a baj, hogy lehet itt megbeszélni a dolgokat, DE amit nem magától tesz az ember, az sosem lesz igaz. Sajnos.
#9 Ha a szándék megvan a pasiban, akkor persze, más.
Viszont ha nincs meg a szándék, akkor mondhat akármit a leányzó. Igen, akkor is ellaposodhat a kapcsolat, ha másból nem áll, csak szexből. Márpedig ha az egyik félnek elég a szex, a másiknak nem, akkor nem találkoznak az igények, és kész is a konfliktus. Semmit sem lehet a másikra erőltetni, ám azt sem lehet elvárni, hogy valaki lemondjon a szükségleteiről a szerelme miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!