Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem túl nagy az elvárásom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem túl nagy az elvárásom? Mit lehet tenni, ha belekényelmesedik a párod a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A barátom az. Az angol mondaná, hogy " He takes me for granted " .. mintha nem kellene semmit tennie a kapcsolatért. Hazajön, lefürdik, szexre készen várom, szerinte éppen elég ha aktus közben először elmegyek én.. ettől ő figyelmes.

Én rendszeresen meglepem őt - ruhával, parfümmel, próbálok a kedvében járni : meglepetés szexjátékkal stb. - remélve, hogy veszi a lapot, és ő is meglep valamivel, aminek én örülnék.. gesztus!

Utalok is rá, célzásokat teszek " Minden nő vágyik a figyelmességre " de nem veszi a lapot.

Én pedig kezdem úgy érezni magam, mint egy guminő.

2021. febr. 27. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Még 1972-ben feltaláltak egy fantasztikus dolgot. Beszélgetésnek hívják. Próbáld ki te is!
2021. febr. 27. 18:43
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnék erről beszélni vele, úgy hogy ne sértődjön meg?!
2021. febr. 27. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért sértődne meg? Elmondod neki, ezentúl figyelmesebb lesz és újra jó lesz a párkapcsolatotok. Így kell felfogni. A problémák sose oldódnak meg önmaguktól.
2021. febr. 27. 18:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet tenni, hogy leülsz vele beszélgetni. Nem lehet konfliktust kezelni enélkül. Ha megsértődik, megsértődik... az a lényeg, hogy NORMÁLIS hangnemben, ne sértetten, vádlón, utálkozva beszélj, meg ne azt mondd, hogy ő mennyi vacak ember, hanem hogy te elhanyagolva érzed magad, erre meg arra lenne szükséged ahhoz, hogy boldog legyél, és szeretnéd megoldani.
2021. febr. 27. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Elárulok egy titkot:

Ha megkérsz egy férfit valamire ahelyett hogy célozgatnál akkor az a férfi a kérést a tőle telhető legjobb módon végre fogja hajtani, azért mert szeret téged (sokan vannak akiknek a szeretet helyet egy jo dugás is elég)

Sőt még meg is köszöni hogy őszinte vagy vele és nem kell férfiak számára érthetetlen célzásokból kitalálnia hogy mit is akarsz tőle pontosan.

Mi férfiak sajnos ilyenek vagyunk tartsd ezt be és szokj hozzá hogy a párod a tenyerén hordoz.

2021. febr. 27. 19:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Oszt ha megsértődik, akkor mi van? Majd megbékél? Tán csecsemő?
2021. febr. 27. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"aktus közben először elmegyek én.. ettől ő figyelmes."

szeretném jelezni hogy igen ettől ö figyelmes a pasik egy jelentős részét ugyanis az ágyban is csak a saját farka érdekli.

2021. febr. 27. 19:14
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem túl nagyok az elvárásaid.

Itt mindenki ajánlja a beszélgetést... Én 5 évig húztam úgy egy kapcsolatot, hogy mindig, mindent megbeszéltünk egymással. Ő is elmondta a problémáját, én is elmondtam. Eleinte úgy tűnt, hogy hatnak a beszélgetések. Később, amikor már biztosnak érzett, időnként a fejemhez vágta, hogy nekem micsoda elvárásaim vannak, amiért szeretnék már összeköltözni, és örülnék, ha 8 év után befejezné a BSc-t, amit saját magától kezdett el. Még a megismerkedésünk előtt.

Az a baj, hogy lehet itt megbeszélni a dolgokat, DE amit nem magától tesz az ember, az sosem lesz igaz. Sajnos.

2021. febr. 27. 19:27
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8as Nem arról van szó hogy mindent rá kell erőltetni a másikra de had ne keljen már már kitalálni hogy virágnak vagy csokinak örülsz ha egyszer megvan a szándék hogy kedveskedjek neked.
2021. febr. 27. 19:42
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 Ha a szándék megvan a pasiban, akkor persze, más.

Viszont ha nincs meg a szándék, akkor mondhat akármit a leányzó. Igen, akkor is ellaposodhat a kapcsolat, ha másból nem áll, csak szexből. Márpedig ha az egyik félnek elég a szex, a másiknak nem, akkor nem találkoznak az igények, és kész is a konfliktus. Semmit sem lehet a másikra erőltetni, ám azt sem lehet elvárni, hogy valaki lemondjon a szükségleteiről a szerelme miatt.

2021. febr. 27. 20:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!