Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nővel maradnátok eggyütt?
Figyelt kérdés
Pozitív tulajdonságok: ragaszkodó,bújós,vicces,aranyos,jó társ,segítőkész,jó vele a szex,sokáig szerelmes.
Negatív tulajdonságok:hisztis,kisajátító,néha káromkodik veled,nagy ritkán kioszt egy nyaklevest,fő hobbija az utazás(bár ez pozitív is lehet),általában az van amit ő akar.
2021. febr. 26. 13:26
12/16 anonim 

válasza:

Nem. Csomó nővel jó a szex, akik ragaszkodók, meg bújósok.
13/16 anonim 

válasza:

A leírás alapján egy hülye pi. tsa lehet.
14/16 anonim 

válasza:

Fizikai bántalmazás miatt teljesen kizárt! Nem vagyok gyáva nyúl de mivel biztosan nem ütnék vissza mert eleve meg vettem az ilyesmit! A többi kezelhető lenne! Szóval NEM!!!!!!!!
15/16 A kérdező kommentje:
És még vegyük hozzá azt hogy megcsalt 2szer 1 hapsival,mert hogy nem voltam figyelmes/kedves vele
2021. febr. 27. 10:57
16/16 anonim 

válasza:

Magyarul nem is a személyiségével van bajod, eddig tökéletesen megtűrted. Csak "mellesleg" megcsalt... kezdhetted volna ezzel, lol
Tök értelmetlen kérdés. Amúgy ha megcsalt és nyilvánvalóan zavar, akkor miért foglalkozol vele még mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!