Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen nővel maradnátok eggyütt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nővel maradnátok eggyütt?

Figyelt kérdés

Pozitív tulajdonságok: ragaszkodó,bújós,vicces,aranyos,jó társ,segítőkész,jó vele a szex,sokáig szerelmes.

Negatív tulajdonságok:hisztis,kisajátító,néha káromkodik veled,nagy ritkán kioszt egy nyaklevest,fő hobbija az utazás(bár ez pozitív is lehet),általában az van amit ő akar.

2021. febr. 26. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kompromisszum?
2021. febr. 26. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Csomó nővel jó a szex, akik ragaszkodók, meg bújósok.
2021. febr. 26. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
A leírás alapján egy hülye pi. tsa lehet.
2021. febr. 26. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai bántalmazás miatt teljesen kizárt! Nem vagyok gyáva nyúl de mivel biztosan nem ütnék vissza mert eleve meg vettem az ilyesmit! A többi kezelhető lenne! Szóval NEM!!!!!!!!
2021. febr. 27. 10:26
 15/16 A kérdező kommentje:
És még vegyük hozzá azt hogy megcsalt 2szer 1 hapsival,mert hogy nem voltam figyelmes/kedves vele
2021. febr. 27. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Magyarul nem is a személyiségével van bajod, eddig tökéletesen megtűrted. Csak "mellesleg" megcsalt... kezdhetted volna ezzel, lol

Tök értelmetlen kérdés. Amúgy ha megcsalt és nyilvánvalóan zavar, akkor miért foglalkozol vele még mindig?

2021. febr. 27. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!