Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nővel maradnátok eggyütt?
Pozitív tulajdonságok: ragaszkodó,bújós,vicces,aranyos,jó társ,segítőkész,jó vele a szex,sokáig szerelmes.
Negatív tulajdonságok:hisztis,kisajátító,néha káromkodik veled,nagy ritkán kioszt egy nyaklevest,fő hobbija az utazás(bár ez pozitív is lehet),általában az van amit ő akar.

Talán
Én nem is felülkerekedni akarnék, csak egyenlíteném a viszonyokat.
Olyan nincs, hogy az egyik fél diktál a kapcsolatban, a másik pedig követi!!!
A folytonos megbeszélhetőség, kompromisszum annak mindig jelen kell lennie.
Ne hagyd magad! 😄
Csak akkor szakítanék, ha nagyon összeférhetetlen és hosszú távon nem változik.
F

Áh! Maradok a prostiknál! Ott vagyok 1 órát, nem "fáj a feje" .... szexel! Kifizetem, az annyi. Nem kér drága cipőt, táskát, nem velem fizetteti a szolit, a körmöst, a 3D pillát, a 4D pillát, a kollagén feltöltést, a sminkest, atelcsikáját, a számlácskáját, nem gyűlöli zsigerből az anyámat, a haveri körömet, nem utálja szándékosan a sportot vagy azt a csapatot akinek én szurkolok, nem húz le lelkileg, nem nyom agyon a hibáival, vagy az én hibáimmal, nem manipulál, nem befolyásol, nem facsar ki lelkileg, nem tapossa porba az önbizalmamat és az önbecsülésemet.
Havonta 8-10 prostit "elfogyasztok" ez kábé 250-300 ezer környéki költség. Egy sima barátnő ennyinél nem áll meg, még amit emellet félreteszek azt is felélné, ahogy a megtakarításaimat is.
Jobb ez így!

Az igen, a páromnak a teljes fizetése annyi, elképzelni nem tudom mit tudna rám költeni annyit.... kifejtenéd kicsit? Az összes kiadásom ebben a hónapban pl. 160k környéke, ebben benne van a bevásárlás, rezsi, gyógyszerek, utazás (mármint vonatbérlet, nem hawaii :D ), hobbi, minden. Mi a túróra költenék 300ezret, gyanítom ezeken felül? :D

6-os egy tipikus lúzer, aki attól való félelmében, hogy lehúzzák a nők, prostikhoz jár, akik tényleg lehúzzák anyagilag. XD
Mellesleg ő bezzeg biztos hibátlan, minden rossz a nőktől indul és végződik, a kapcsolatban munden kudarcért ők tehetők felelőssé, hát persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!