Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme harcolni azért a kapcsolatért, ahol az egyik nem szerelmes, csak szeret és ragaszkodik a másik félhez a másik viszont nagyon szeret?
Párommal 1 éve vagyunk együtt, nem kötöztünk még össze, de 7 napból 6 napot non-stop együtt vagyunk. Még nem mondta, hogy "szeretlek", ami nagyon zavaró, mert én nagyon szerelmes vagyok belé. Pár napja megkérdeztem tőle, h miért van velem. Ekkor kifejtette, hogy szeret, de nem szerelemmel-nincs az a rózsaszín köd. Nagyon szereti a természetem, ilyen feleséget képzel el magának, de vmi mégis hiányzik neki, 90%-nak mondta a kapcsolatunkat, és nem tudja, hogy azt a 10%-ot el tudja-e engedni, vagy hogy valaha fogja-e még érezni azt amit az előző barátnőnél érzett. Az összeköltözést is ezért nem meri meglépni, mert az kicsit visszafordíthatatlan. Teljesen összetörtem, vele képzelem el hátra lévő életem, mert egyébként a tenyerén hordoz, minden klappol, egymásért vagyunk, egy rossz szava sincs rám soha. Nem akarom, hogy miattam mondjon le a szerelemről, mert az szörnyű érzés lenne, h én gátolom a boldogságában.
Mondtam, h tartsunk szünetet,h átgondoljuk, hogyan tovább. Én kezdem elengedni, mert úgy gondolom, hogy minketten megérdemeljük hogy szeressenek minket, és ne csak úgy ellegyünk egymás mellett. :(
Ti elengednétek, hogy harcolnátok hátha jön a szikra valahogy?
Szia! Megértem a problémádat. Velem pont ugyanez volt. Kb 2 hónapja voltunk együtt a barátommal amikor úgy éreztem, hogy ő sokkal jobban szeret mint én őt. Ő szerelmes volt, én nem, de szeretni szerettem. Szakítottam vele, úgy gondoltam megérdemli, hogy szerelemmel szeressék. Nos a szakítás után rájöttem, hogy mennyire szeretem és vissza akarom kapni. 3 héttel később újra összejöttünk, azóta is együtt vagyunk és mostmár én is azt érzem amit ő. Halálosan szerelmes vagyok belé. Mióta újra együtt vagyunk 100x jobb a kapcsolatunk. VISZONT ez csak pár hónapos kapcsolat után volt, ti pedig már több mint egy éve együtt vagytok, ha eddig nem szeretett beléd, akkor nagy valószínűséggel ezután sem fog.
Én a helyedben elengedném.
Nah erre mondják azt, ha nincs ló, jó a szamár is. Jelen esetben te vagy a szamár. Nagyon úgy tűnik, nincs túl az előző barátnőjén (ugye a csaj dobta ki őt? meglepődnék ha nem így lenne), te meg egy pótlék vagy. Elvan veled, kedvel téged, kedves hozzád, de csak ha egyszer a volt barátnő azt mondaná, hogy csinálják vissza az egészet, máris ki lennél dobva. Vagy ha egyik napról a másikra felbukkanna az életében egy olyan nő, amilyen valójában kell neki, szintén lapátra kerülnél.
Ennek az esélye pedig elég nagy, te magad írtad, hogy nem tudja, hogy el tudja-e engedni azt a 10%-ot...
Felesleges itt bármilyen szikrát várni. Az meg nagy hülyeség, hogy az ő boldogsága miatt aggódsz, inkább a saját életed miatt kellene. Ha egy sima összeköltözéstől be van sz.rva és visszafordíthatatlannak tűnik számára, biztos lehetsz benne, hogy sose fogja megkérni a kezed, nem vesz el téged, nem fog gyereket vállalni veled.
Ha nem zavar téged a bizonytalanság, meg hogy a barátod más nő után epekedik és bármikor otthagyhat téged, akkor húzd tovább a drága idődet és harcolj azért, amit sose kapsz meg tőle.
Azt hittem, 22-24 évesekről van szó.
Remélem tudod, hogy az utolsó éveket dobod ki az ablakon, amikor még esélyed lenne normális férfit találni magad mellé. Ha a gyerekvállalás is szerepel a terveid között, most kellene észbe kapnod, nem sokáig leszel már termékeny.
Ő nyugodtan várhatja melletted az igazit, ha igényes és sármos férfi, 10 év múlva is van esélye családot alapítani a szerelmével. Aki nem te vagy, és soha nem is leszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!