Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy segítsen egy kicsit az anyagiakban?
4 hónapja vagyunk együtt. Előtte minden pasim megtalálta a módját, hogy segítsen. Soha nem tolakodóan, volt akivel volt közös kártyám, más ha látta, hogy tetszik valami, megvette, más szó nélkül fizette a nyaralásokat (ezek nem egyszerre voltak). A mostani nem is tesz célzást ilyesmire. Én is dolgozom, nem akarok élősködni! De ő egyrészt idősebb másrészt jóval többet is keres mint én. Nekem ez a fajta minimális támogatás mindig alap volt (nem eltartás!), de nála valahogy ez nem akar beindulni. Én olyan családban nőttem fel, ahol a nőket mindig segítették a férfiak, apukám is jobban keres mint anyukám, a nővérem párja is módosabb, de minden nő dolgozik természetesen!
Ti hogyan hoznátok ezt szóba úgy hogy ne sértődjön meg!

Szerintem ezt a kérdést is te kreáltad, fiam: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
A végére echte ugyanabba az alpári stílusba csaptál át, mint itt is tetted.

Kérlek, valld be, hogy férfi vagy, hagy feküdjek le nyugodtan, abban a hitben, hogy nincs ilyen hányás nő. Amúgy, szerintem te a "Commentke" becenevű troll vagy, ugyanaz a gyenge stílus a az "anyucikról" meg a lakótelepi prolikról.
Egyébként megoldottam a problémádat. Azt írtad, ha te keresnél jobban, te segítenél, ez csak természetes. Keress egy nálad csóróbb pasit és fizess neki! Mindenki boldog lesz. Szívesen 😉

#29es vagyok!
Ha elvárod, hogy hercegnőként bánjanak veled, akkor úgy is kellene viselkedned. Ez most nekem nem jön át! Bár mint mondtam, én is az a tipusu Nő vagyok, aki szereti a kényeztetést, a nyaralásokat, az anyagibiztonságot, hogy nem kell számolgatnom a boltban, hogy kinyitják előttem az ajtót, hogy Nő vagyok a kapcsolatban....de, ha csak ennyit vársz el egy férfitől, nagy bajban leszel később.
Pénzes pasit nagyon könnyü fogni. Egyik-másikat az ujjad köré csavarni, egy pillanat műve. Az, hogy egy pasinak jó egzisztenciája van, alapkövetelmény, de önmagában kevés! Kedves? Odaadó? Figyelmes? Csaladcentrikus? Tisztel? Egyenlő félként kezel? Nekem ezek ugyanannyira fontosak.
Azt értem, hogy 23 évesen, egyelőre nem a családapa keresés a célod, de te se leszel fiatalabb. Javaslom használd ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!