Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjem meg a pasimat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy segítsen egy kicsit az anyagiakban?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Előtte minden pasim megtalálta a módját, hogy segítsen. Soha nem tolakodóan, volt akivel volt közös kártyám, más ha látta, hogy tetszik valami, megvette, más szó nélkül fizette a nyaralásokat (ezek nem egyszerre voltak). A mostani nem is tesz célzást ilyesmire. Én is dolgozom, nem akarok élősködni! De ő egyrészt idősebb másrészt jóval többet is keres mint én. Nekem ez a fajta minimális támogatás mindig alap volt (nem eltartás!), de nála valahogy ez nem akar beindulni. Én olyan családban nőttem fel, ahol a nőket mindig segítették a férfiak, apukám is jobban keres mint anyukám, a nővérem párja is módosabb, de minden nő dolgozik természetesen!

Ti hogyan hoznátok ezt szóba úgy hogy ne sértődjön meg!

2021. febr. 24. 16:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
29, igen, ilyen vagyok, te jobban megfogalmaztad. Én is erre jutottam kb. Köszönöm!
2021. febr. 24. 19:11
 32/66 anonim ***** válasza:
25%
A pasi mindenképp jól jár....
2021. febr. 24. 19:17
 33/66 anonim ***** válasza:
86%
#31 Szóval te is arra jutottál, hogy mást kell keresned, mert nem vesz neked ajikat, meg nem pénzel. És azt állítottad magadról, hogy nem vagy golddigger. Hát én itt valami ellentmondást érzek.
2021. febr. 24. 19:18
 34/66 anonim ***** válasza:
79%
Szánalmas ribizli... Mindezt 4 hónap után 😄😄😄hagyd csak ott a pasit hogy találjon egy normális nőt. Nem egy anyagias pichát.
2021. febr. 24. 19:29
 35/66 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
66%

"Miss me with this 'buy-me-this-buy-me-that' syndrome shit

Bitch, get a job if you wanna be rich!"

Tupac óta még senki sem tudta jobban megfogalmazni, pedig cirka 25 év telt el.

2021. febr. 24. 19:36
 36/66 anonim ***** válasza:
12%

Érdekes válaszok látod kérdező.

Barátnő vagy, azaz sokak szerint egy pohár víz árát sem szabad elfogadnod.

De ha feleség lennél, akkor az egész havi fizuját elvehetnéd, "mert az neked jár", sőt váláskor hajléktalanná is teheted a pasit, ahhoz is tapsikolnak itt.

Mellesleg mond meg neki nyíltan, hogy nincs ingyen punci, mert egy nőnek vannak igényei. Bár ha FÉRFI lenne, ezt tudná és fizetné magától is.

2021. febr. 24. 20:03
 37/66 A kérdező kommentje:
Egyetértek!
2021. febr. 24. 20:06
 38/66 anonim ***** válasza:
85%
36# 😂😂😂😂 persze 4 hónap után.
2021. febr. 24. 20:08
 39/66 anonim ***** válasza:
#36 És egy férfinak milyen igényei lehetnek? Semmilyen? Örüljön, ha egy nő beengedi a lábai közé? Az ilyen nem férfi, az ilyen egy szánni való papucs.
2021. febr. 24. 20:09
 40/66 A kérdező kommentje:
Simán. Az előző kapcsolataimban ez nem is volt kérdés. A férfiak szerettek férfiként viselkedni.
2021. febr. 24. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!