Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy segítsen egy kicsit az anyagiakban?
4 hónapja vagyunk együtt. Előtte minden pasim megtalálta a módját, hogy segítsen. Soha nem tolakodóan, volt akivel volt közös kártyám, más ha látta, hogy tetszik valami, megvette, más szó nélkül fizette a nyaralásokat (ezek nem egyszerre voltak). A mostani nem is tesz célzást ilyesmire. Én is dolgozom, nem akarok élősködni! De ő egyrészt idősebb másrészt jóval többet is keres mint én. Nekem ez a fajta minimális támogatás mindig alap volt (nem eltartás!), de nála valahogy ez nem akar beindulni. Én olyan családban nőttem fel, ahol a nőket mindig segítették a férfiak, apukám is jobban keres mint anyukám, a nővérem párja is módosabb, de minden nő dolgozik természetesen!
Ti hogyan hoznátok ezt szóba úgy hogy ne sértődjön meg!

Csak az a férfi aki nyaralni visz? Szánalmas vagy.
Pár hónap után, ebben az időszakban, hát az eszedér nem is lesz veled senki. Az már kiderült hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban.

Kereslet kínálat. Nyilván azt fogom választani aki a tenyerénhordoz...és nem azt aki nem

Képzeld rengeteg helyen jártunk a férjemmel és a 3 gyerekünk kel, wellness évi 3* +külföld 1*
De nem pár hónap után. De te eddig el sem jutsz egy pasival 😄
41

44.-nek.
De téged, azaz a nejét, és a 3 talán közös gyereket muszájból viszi el a férj, a 4 hónapos új csajt meg élvezetből szoktuk.

#45 Nekem meg házat vesz a férjem, nyaralás helyett XD
Amúgy szerintem kívülről nézve tényleg luxuskurvás, amit csinálsz. Most arra jutottàl, hogy elhagysz egy srácot, mert nem fizet eleget. Ha fizetett volna vele maradsz. Valószínűleg anyagilag te jársz jobban, de ne csodálkozz, hogyha sokan lenézik, amit csinálsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!