Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy segítsen egy kicsit az anyagiakban?
4 hónapja vagyunk együtt. Előtte minden pasim megtalálta a módját, hogy segítsen. Soha nem tolakodóan, volt akivel volt közös kártyám, más ha látta, hogy tetszik valami, megvette, más szó nélkül fizette a nyaralásokat (ezek nem egyszerre voltak). A mostani nem is tesz célzást ilyesmire. Én is dolgozom, nem akarok élősködni! De ő egyrészt idősebb másrészt jóval többet is keres mint én. Nekem ez a fajta minimális támogatás mindig alap volt (nem eltartás!), de nála valahogy ez nem akar beindulni. Én olyan családban nőttem fel, ahol a nőket mindig segítették a férfiak, apukám is jobban keres mint anyukám, a nővérem párja is módosabb, de minden nő dolgozik természetesen!
Ti hogyan hoznátok ezt szóba úgy hogy ne sértődjön meg!
20, ez a te döntésed, a te életed. Nem ítéllek meg. Jogod van olyan kapcsolatban élni, amilyenben szeretnél. Neked ez jön be, nekem meg más. Mit kellett volna mondanom, amikor az exem meghívott Marokkóba és Spanyolországba? Hogy jaj nem bocs, hiába hívnál meg, nem? Én örömmel igent mondtam és életem nagy élményei között tartom számon. Amikor szakítottunk, akkor sem vágta a fejemhez. Én tiszteletben tartom a te döntésedet, tartsd te is tiszteletben az enyémet.
Azt nem gondoljátok, hogy ha csak a pénz miatt lennék a pasimmal, akkor már rég elhagytam volna? Egyébként nem milliomos, nem tudom mit hallucináltok ide. Nagyon lakótelepi a gondolkodásmódotok!

Hát, Nézd! Míg szingli voltam, addig bőven kerestem annyit, hogy magamat tartottam egy magyar átlaghoz kepest jó szinvonalon. Rezsi/kaja/körmös/pedi/fodrász/masszazs/csajos hétvégék/utazasok.
Itt most az a kérdés, hogy mi az,amiben szeretnéd, hogy segitsen.
Rezsikoltség? Vagy miben? Az már más teszta, hogy én kérni sose kértem, de mindig kaptam olyan ajándekokat, amiket amugy nem vehettem volna meg. Ezeket pedig el is fogadtam. (Amiket irtál Te is (lixus nyaralas stb) Szerintem a "segitést" akkor várhatod el, ha mar a felesege vagy, de onnantól mind1, mivel közös a kassza. Ha ő nem ilyen tipus, (ajándék/tenyerenhordozás) akkor sajnos valtanod kell! Javaslom dobd a pasit, es keress olyat aki elkenyeztet

Kieg.27#-es vagyok
En is az a tipusu Nő vagyok, aki szereti a kényeztetést, odafigyelést, és azt, ha hercegnőkent kezelnek, ha tenyeren hordoz a pasi.....
Az eddigi kapcsolataimban ez eddig mind meg volt - férjet is eszerint valasztottam. Ha te is ilyen vagy kérdező, akkor ne pazarold az idődet, keress mast!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!