Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérjem meg a pasimat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy segítsen egy kicsit az anyagiakban?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Előtte minden pasim megtalálta a módját, hogy segítsen. Soha nem tolakodóan, volt akivel volt közös kártyám, más ha látta, hogy tetszik valami, megvette, más szó nélkül fizette a nyaralásokat (ezek nem egyszerre voltak). A mostani nem is tesz célzást ilyesmire. Én is dolgozom, nem akarok élősködni! De ő egyrészt idősebb másrészt jóval többet is keres mint én. Nekem ez a fajta minimális támogatás mindig alap volt (nem eltartás!), de nála valahogy ez nem akar beindulni. Én olyan családban nőttem fel, ahol a nőket mindig segítették a férfiak, apukám is jobban keres mint anyukám, a nővérem párja is módosabb, de minden nő dolgozik természetesen!

Ti hogyan hoznátok ezt szóba úgy hogy ne sértődjön meg!

2021. febr. 24. 16:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
96%
Te most vagy egy unatkozó troll vagy, vagy egy igazi szar alak, akit ha meglátnék, leköpnék.
2021. febr. 24. 20:59
 52/66 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mindkettő😬😬😬😬
2021. febr. 24. 21:00
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
És ha ez igaz, akkor észre sem veszi magát. Hanem még hogy válaszolt itt. A kis csóró, aki a pasitól várja a világmegváltást.
2021. febr. 24. 21:01
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy troll a kérdező , egy nyomi akinek sose jut nő.A szánalmas kamukerdessel probalja igazolni hogy a nőknek penz kell, ezert nem kell a kutyanak sem. Igy nyugodtan lehet a gyk- n a napi nőgyűlölő sz rsagokat kiírni.
2021. febr. 24. 21:02
 55/66 A kérdező kommentje:
Nem engem hagytak el! Én merek álmodni és előrefelé lépni! Nem elégszem meg azzal ami van!
2021. febr. 24. 21:02
 56/66 anonim ***** válasza:
94%

Azért mennyire kell bunkónak lenni a 45 és 47-es válaszodhoz? Stílusban nem illesz egy olyan pasihoz akit te akarsz. Még akkor sem ha szex vagy😄

Csak egyetlen szó, jegyezd meg, elmúlik.... Van jó 4 éved aztán elhasznált leszel, jönnek a 20 évesek a helyedre.

2021. febr. 24. 21:10
 57/66 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjátok, mondom hogy egy troll pasi..
2021. febr. 24. 21:14
 58/66 anonim ***** válasza:
94%
Viselkedj nőként, ha azt szeretnéd, hogy nőként kezeljenek....
2021. febr. 24. 22:44
 59/66 anonim ***** válasza:
91%

"Nem engem hagytak el! Én merek álmodni és előrefelé lépni! Nem elégszem meg azzal ami van!"

De te nem álmodsz. Te nem csinálsz semmit. Ti most komolyan veszekedtetek kommentben, hogy melyikőtöknek vesz JOBB AJÁNDÉKOT EGY FÉRFI? Az égvilágon semmit nem csináltok, csak egy férfi odajön, felemel titeket, ti meg vigyorogtok mint a tejbetök. Főleg te. Még sorolod, hova vittek el, milyen jó neked. De ugye tudod, hogy neked max. a külsőd van, ami majd megrohad, és egyébként azon túl nem érsz semmit kb.? De jó volt látni ezt a természetet, amit te mutattál azt általában elrejtik a nők. Olyan vagy mint egy kisgyerek, aki hisztizik ha nem kapja meg amit akar, de mencizik apucival, hogy milyen ajit kapott tőle.

Aztán az h nem fizet, nem érsz neki annyit, még a férfiasságát próbálod letaposni, ezt hozod fel érvként. Ügyesen próbálgatsz manipulálni, fogyatékosoknál beválik.

2021. febr. 24. 22:58
 60/66 anonim ***** válasza:
95%
Ne etessétek, ez egy sz.réletű nyomorék aki sorra írja ki a kamu kérdéseit. Mindig van egy szélsőséges történet ahol még viszonylag normális stílusban és hangnemben fogalmaz, majd ahogy írja a válaszait egyre provokatívabb és közönségesebb lesz na meg a sok xd xd xd is jellemzője 🤷‍♀️
2021. febr. 24. 23:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!