Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a pasimat, hogy segítsen egy kicsit az anyagiakban?
4 hónapja vagyunk együtt. Előtte minden pasim megtalálta a módját, hogy segítsen. Soha nem tolakodóan, volt akivel volt közös kártyám, más ha látta, hogy tetszik valami, megvette, más szó nélkül fizette a nyaralásokat (ezek nem egyszerre voltak). A mostani nem is tesz célzást ilyesmire. Én is dolgozom, nem akarok élősködni! De ő egyrészt idősebb másrészt jóval többet is keres mint én. Nekem ez a fajta minimális támogatás mindig alap volt (nem eltartás!), de nála valahogy ez nem akar beindulni. Én olyan családban nőttem fel, ahol a nőket mindig segítették a férfiak, apukám is jobban keres mint anyukám, a nővérem párja is módosabb, de minden nő dolgozik természetesen!
Ti hogyan hoznátok ezt szóba úgy hogy ne sértődjön meg!

Azért mennyire kell bunkónak lenni a 45 és 47-es válaszodhoz? Stílusban nem illesz egy olyan pasihoz akit te akarsz. Még akkor sem ha szex vagy😄
Csak egyetlen szó, jegyezd meg, elmúlik.... Van jó 4 éved aztán elhasznált leszel, jönnek a 20 évesek a helyedre.

"Nem engem hagytak el! Én merek álmodni és előrefelé lépni! Nem elégszem meg azzal ami van!"
De te nem álmodsz. Te nem csinálsz semmit. Ti most komolyan veszekedtetek kommentben, hogy melyikőtöknek vesz JOBB AJÁNDÉKOT EGY FÉRFI? Az égvilágon semmit nem csináltok, csak egy férfi odajön, felemel titeket, ti meg vigyorogtok mint a tejbetök. Főleg te. Még sorolod, hova vittek el, milyen jó neked. De ugye tudod, hogy neked max. a külsőd van, ami majd megrohad, és egyébként azon túl nem érsz semmit kb.? De jó volt látni ezt a természetet, amit te mutattál azt általában elrejtik a nők. Olyan vagy mint egy kisgyerek, aki hisztizik ha nem kapja meg amit akar, de mencizik apucival, hogy milyen ajit kapott tőle.
Aztán az h nem fizet, nem érsz neki annyit, még a férfiasságát próbálod letaposni, ezt hozod fel érvként. Ügyesen próbálgatsz manipulálni, fogyatékosoknál beválik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!