Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemmel lakás építésbe kezdtünk, az anyagiakba én jobban beszálltam, mint ő. Ezt a tudtára is adtam, neki rosszul esett. Mitévő legyek/legyünk?
Hülye voltam: (
A férjemmel lakás építésbe kezdtünk, az anyagiakba én jobban beszálltam, mint ő. Én ezt tudtára adtam (volt belőle párszor vita), nem valami kedvesen. Elmondta, neki ez rosszul esett, ezek után próbáltam hozzá kedvesebb lenni, de egyszerűen minden közeledésemet ellenségesen fogadja. A szexuális életünkre is hatással van. Szerintetek, ha kész a ház megváltozik minden?
Nälunk meg pont forditva volt én adtam a többet meg apämčk
Ja čn vagyok a fčrj
Az aszony meg kevesebbet csoro anyosom meg semmit čn meg ezt tettem szovä
Na jo nem csoro csak minden hüjesčget megvesz csakhogy nekelljen adnia pčnzt
És elmult a harag
De hogy minek kell egy 55 čves včn kurvänak digitälis fčnykčpezö
Holott sose fčnykčpezett
Meg most akar venni szämitogčpet azt se tudja mi az a klaviatura meg hogy eszik e vagy iszäk a windowst
Na ennek nem sok köze van a szexhez
A lčnyeg hogy elmulhat
Szerintem is próbáld bizonyos helyzetekben éreztetni vele hogy ő az okosabb, jobb mit tudom én, tehét simogasd egy kicsit az önérzetét, persze úgy hogy ne vegye észre hogy direkt teteted a hülyét vagy ilyesmi.
Egyébként meg ha már házasok vagytok mi az hogy te többet adtál a házba, nem közös kaszán vagytok, nem közös a vagyon? Ez kicsit furi. Mi "csak" együtt élünk de a kezdetektől nem merült ilyesmi fel egyikőnkben sem hogy ki mennyit költ mire meg ilyesmi, pedig nem volt munkám, most meg többet fogok keresni mint a párom. Vagy csak én látom így hogy ami az enyém azaz ővé és fordítva, azt hittem házasságnál fel sem merül ilyesmi.
Szia!
Próbáld meg, amit már előttem mondtak, hogy legyen valami, amiben bizonyíthat,
VAGY
ülj le vele beszélni, és kérj tőle bocsánatot, hogy nem úgy értetted, stb.
sok sikert ;)
Hát...szerintem mindenképp tisztázd vele, hogy felindulásból vágtad a fejéhez a dolgokat. Nekem is rosszul esne, bár még nem volt rá köztünk példa. Egy házépítés nagyon sok stresszel jár, tisztázd vele, hogy ideges voltál, meg a sok rohangálás a dolgok után,...
szóval ki lehet magyarázni szépen őszintén. Ha szeret, úgyis megérti, hogy nálad is elszakadhat a cérna
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!