Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Viszonzatlan szerelem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem? Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Hali.Van egy pasi, picit idősebb tőlem, nagyon tetszik! Nagyon szerelmes vagyok belé! Ismerjük egymást régebbről csak nem beszéltünk. Ezelőtt 5 hónappal rám írt. Az előtt is már tetszet..Eleinte úgy tűnt hogy ő is azt érzi amit én de végül ki derült hogy mégse..Azt mondta hogy nagyon sajnálja de úgy érzi nem tud úgy tekinteni rám mint a szerelmére. Azt mondta hogy borzasztó szexi vagyok és nagyon szép meg ilyenek de nem érez szerelmet. Azt mondta maradjunk barátok. Bele egyeztem. Pedig ő nagyon jól tudja hogy én másképp tekintek rá. Azt mondta hogy nem akar hazudni nekem és kihasználni.Viszont...a múltkor voltam nála és smároltunk..végül odáig jutottunk hogy petting is lett. Nagyon élveztük mindketten. Valamit viszont nem értek... ha ő csak testi vonzalmat érez irántam akor miért kért búcsú csókot mikor elköszöntünk..miért ölel magához mindig és mosolyog rám? Még azt is mondta.. hogyha gondolom akor bármikor hozzá is költözhetek.Nem túl gyakran találkozunk mondjuk...a munkája miatt. De ha írok neki vagy hívom bármikor válaszol. Szerintetek lehetne ebből barátság extrákkal? De viszont lehet nekem ez nem menne mert így is borzasztóan féltékeny vagyok és mindig arra gondolok hogy mással kavar meg stb...kikészitenek ezek a gondolatok. Pedig mondta azt is hogy semmi kedve most mással flörtölni.. nem tudom mit tegyek hogy kezeljem ezt az egészet. Mielőtt nem mondtam neki hogy szerelmes vagyok addig mindig ő bombázott üzenetekkel,mióta elmondtam mit érzek mintha meg ijedt volna,nem nagyon keress csak ha én írok.. Mit tehetnék hogy viszonozza az érzéseimet...lehetséges ez?

2021. febr. 23. 13:59
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mondta hogy nagyon kíván, irtam hogy azert nem akar megdugni mert nem akarja hogy szenvedjek utána ha mégsem leszünk együtt. Amugy k*rva nagy a korrkülömbség lehet amiatt nem akar.
2021. febr. 23. 16:36
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Eddig azt mondtad, hogy kicsit idősebb. Amúgy.. Ha ki akarsz belőle szeretni, én szívesen ismerkedem veled 🤷🏼‍♂ max nem lesz belőle semmi.
2021. febr. 23. 16:40
 13/29 anonim ***** válasza:

"Mondta hogy nagyon kíván, irtam hogy azert nem akar megdugni mert nem akarja hogy szenvedjek utána ha mégsem leszünk együtt. Amugy k*rva nagy a korrkülömbség lehet amiatt nem akar."

Pont ezt mondtam. Bármi oka lehet, ami miatt nem akar megdugni egy egy éjszakásban.

Nekem is volt ilyen csaj, aki túl sok évvel volt fiatalabb, tudtam, hogy megkapnám egy estére, de nem akartam megbántani azzal, hogy csak megdugom (főleg, hogy ő többet akart volna), inkább lekoptattam. Én is keveredtem vele olyan szituációba, ahol majdnem tovább mentünk, de uralkodtam végül magamban.

2021. febr. 23. 16:42
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen,azt mondtam kicsit idősebb mert láttam hogy itt nagyon csesztetik az embert ha nagy korkülömbségröl van szó.
2021. febr. 23. 16:43
 15/29 A kérdező kommentje:
#13 Jó,de ő nem akar le se koptatni...azt mondta fontos vagyok neki amúgy
2021. febr. 23. 16:46
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

15: mert egy pöts, aki az egójával birkózik. Felnőtt férfi ilyenkor lekoptat, mert nem akar bántani, neki viszont imponál, hogy megkaphatna HA akarna.

Btw, valószínűleg nem csak a korkülönbség zavarja, pl az írásképed alapján elég egyszerű kis teremtés vagy...

2021. febr. 23. 16:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó..Nem magyar vagyok!!Egyetemre járok. Én örülök hogy így is tudok írni
2021. febr. 23. 16:54
 18/29 A kérdező kommentje:
A korkülömbségen kívül nem hiszem hogy zavarhatná más...ő is megmondta hogy tök szép, okos lány vagyok stb.
2021. febr. 23. 16:55
 19/29 anonim ***** válasza:

"ő is megmondta hogy tök szép, okos lány vagyok stb."

Igen, mert ha ő mondta, akkor minden szó igaz is.

"Nem magyar vagyok!!Egyetemre járok"

Nem a helyesírásod a probléma, hanem az, amit írsz. Kis butus kislány vagy, és ennyi. Hidd el, én is egyetemet végeztem, olyan közegben is dolgozom, ahol mindenki más is, és mégis sok a butuska, egyszerű ember. És persze mindig a legegyszerűbbek magyarázzák, hogy ők nem lehetnek butusok, hiszen egyetemet végeztek :D

2021. febr. 23. 16:58
 20/29 A kérdező kommentje:
#19 nem hiszem hogy kikezdett volna velem ha csúnya lennék. És ez a szó "butuska" nem hiszem hogy annyira megfelelő. A "naiv" az már inkabb..tudom magamról amugy hogy naiv vagyok sajnos...vagy nem értem mire erted azt hogy butus
2021. febr. 23. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!