Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kerülünk mindig vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerülünk mindig vissza egymáshoz?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal , de nem felhőtlen egy kapcsolat. szerelem SZERINTEM sosem volt meg... ő az a fajta ember aki nem vágyik a törődésre, nem vágyik a csókra,ölelésre ,közelségre , nem egy nyálas,romantikus típus én meg ennek az ellenkezője vagyok és ezekre is vágyom! ezért sosem egyeztünk.

voltunk már külön egyszer szakítás képpen. ő szakított de 2-3 hét múlva meggondolta magát és vissza könyörgött sírva,ríva hogy megbánta... adtam neki egy második esélyt... ez az 1 szakításunk volt , de voltak ilyen előre meg NEM beszélt szünetek,duzzogások 2-3 hetesek színtén.... külön se telefon se írásba nem beszéltünk nem tudtunk egymásról semmit...de a végén mindig ő keresett meg valami ürüggyel és kerültünk össze ismét! elmondása szerint ugye ő nem az a szeretetre éhes fajta de amikor vissza jön / ki békülünk olyankor mindig tud ennek az ellenkezője lenni...,ölel,puszil, stb stb ! ( 2 hétig tart kb...)

ha nem vagyunk egymásnak teremtve akkor miért sodor össze az élet mindig? nem értem..

én 22 L ő 34 F

2020. márc. 3. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem az élet sodor össze titeket, hanem az, hogy képtelenek vagytok normálisan szakítani.
2020. márc. 3. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Mert nincs önismeretetek és mind a ketten gyengék vagytok ahhoz, hogy az eszetekkel döntsetek és csak sodródtok az érzelmeitekkel. Sokan vannak így ezzel, 22 évesen még érthető, 34 évesen viszont már nem.
2020. márc. 3. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert lusták vagytok új párt találni.
2020. márc. 3. 18:12
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Na ez engem is érdekelne!
2020. márc. 3. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Ilyen csiki-csuki állapotban akarsz leélni egy életet???

Én határozottabb lennék, mert nem illetek egymáshoz. Magad írod, hogy más természetű vagy. Én hozzáteszem: a Te természeted NEM EGYEZTETHETŐ össze a párodéval.

2020. márc. 3. 18:17
 6/9 Laus11 válasza:
19%

szerintem meg véletlenek nincsennek....

azért alakul így mindig mert van valami dolga a sorsnak veletek. nyílván azért keres meg a barátod mindig előbb utóbb mert csak szeret , csak nem úgy mutatja ki ahogy kéne . hiszek abba hogy akinek együtt kell lenniük azok együtt lesnek akiknek nem azok úgyis elválnak. szerintem sem eldobni kell egyből a dolgot hanem előszőr próbálni meg javítani.

2020. márc. 3. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem "sodor össze az élet" benneteket, hanem egyszerűen teszetoszák vagytok. Bánni fogjátok majd az egymásra elvesztegetett éveket.
2020. márc. 3. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem meg ennek semmi köze a sorshoz.

Amikor kanos, akkor kéznél vagy. Ő már felnőtt férfi elvileg, így tudja, hogyan manipuláljon egy kislányt. Két szép szó után a karjaiban kötsz ki. Ennyi a történet...

2020. márc. 3. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
67%
#8 +1
2020. márc. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!