Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mar nem szeret a párom?
Minden nap egyutt vagyunk, de meg nem elunk egyutt. Hol nallunk vagyunk hol nalluk.
Elmentem reggel 7 kor a dolgomra ugy mentem el hogy puszi este jovok ha haza ertel , ezt mondta.
Sajnos sokaig elhuzodott a tanfolyam ezert 11 kor ertem haza. Addig o otthon volt. Ra irtam hogy most ertem haza . Erre o : mar nem akar jonni,otthon szeretne aludni.. stb stb.
En nem ertem mert meg elotte 1 oraval azt mondta jonni fog irjak ha hazaertem. Azert nem ertem az egeszer mert ha en valakit szeretek akkor hianyzik ha elmegy es vele akarok lenni,aludni amikor haza er. ( mint en is ) ra kerdeztem hogy nem szeretne-e egyutt aludni azt irta “nekem mindegy...” ( a nagy erdektelenseg felem..)
Leultem enni az asztalhoz ejfelkor es betoppant. Kerdeztem miert jott el ha nem akart talalkozni? Erre azt kaptam: nem is akartam en jonni csak azert jottem hogy ne hisztizz..
Nagyon rosszul esett az egesz.
Eleg ertelmetlenul irtam de most ennyi tellett tolem. Mi a velemenyetek a helyzetrol?
Ti alszotok a parotok nelkul , ha nem muszaj?
Odament éjfélkor mert gondolom szeret. Erre problémát csinálsz a dologból.
Ha nem szeretne nem ment volna.
Én egyébként ha tehetném és lenne barátnőm, mindenképpen annyi időt töltenék vele amennyit csak lehet. Beleértve az alvást is.
Én este 11-kor már alszok vagy lefekszem. Olyankor már baromira nem lenne kedvem (nem tudom milyen messze laktok egymástól) átmászni a másikhoz. Azért na. Hadd pihenje már ő is ki magát, ne kelljen haptákba állnia. Biztos fáradt volt, szívesen pihent volna de a kedvedért odament. Mert szeret.
Amúgy meg nincs azzal baj ha nem alszotok folyton együtt, nem kell szüntelen a másikon lógni.
Mellesleg a nálunk/náluk egy l.
Miért nem te mentél hozzá?
Te fel voltál öltözve, úton voltál. Miért neki kellett volna menni?
5 percre lakunk egymastol autoval. ( szomszedfaluba lakik)
Es azert nem mentem en mert nekem nincs jogsim es autom jarat meg mar nincs neki viszont van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!