Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A viszonzatlan szerelem elmúlik, ha egyáltalán nem találkozunk?
Akkor igen.
Hogy mennyi időre van ehhez szükség, az szerintem nem csak a történet hosszától függ, hanem a személyiségedtől is. Hogy mennyire vagy hajlamos "rácsavarodni" a témára, kattogni rajta, őrlődni...
Én most egy olyan helyzetben vagyok, hogy nem is volt semmi, mert egyáltalán nem érdeklem mint nő. DE hetente többször látom, találkozok vele, és egy jó ideig vélhetően még fogok is. Hát így nem igazán múlik még ez a lényegében semmi sem... Persze most már jobb, mint pl. 3 hónapja, de a túllépéstől még elég messze vagyok. Igaz, nekem a személyiségem sem szerencsés; hajlamos vagyok beleragadni az ilyenekbe. Szerintem ezen sok múlik.
Nekem másfél éve tart, igaz mi azóta párszor találkoztunk társaságban. (1 év alatt max 3x)
Még mindig ugyanolyan amikor meglátom, viszont ettől függetlenül ismerkedem másokkal is, stb. De hát na. Egyszer csak elmúlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!