Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tipikus kérdés sokszor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus kérdés sokszor is volt, de mit választanátok? Albérlet vagy szülőnél lakni ?

Figyelt kérdés

Sajátot venni nincs lehetőség így az nincs az opciók között.

Mit gondoltok?

2021. febr. 22. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

Eldőlt, nálunk leszünk, legalábbis megpróbáljuk itt aztán majd alakul.

Bar én ezt szerettem volna, de maradtak az észérvek leültünk papírral tollal számolni, és másképp csúfosan jöttünk volna ki, félretenni semmiképp vagy ha igen csak gàzos környéken ,putri körülmények közt...Így ezt inkább nem.

2021. febr. 23. 03:18
 62/77 anonim ***** válasza:
Nyugi, en elore tudtam, hogy ez lesz a valaszod, mar a kerdes kiirasanak a pillanataban ez volt. Ettol fuggetlenul, szerintem nem ez a jo dontes. Inkabb maradtal anyuci pici fia ahelyett, hogy felvallaltad volna a felnott elettel jaro gondokat is. Generacios problema, hogy a mamahotelesek szama no, nem gazdasagi. Olyan eletszinvonalat akarsz magadnak egybol, amit a szuleid evtizedek alatt ertek el. Ugyanezek az emberek szoktak ervelni amellett, hogy biztositast nem fizetek, mert kidobott penz. MEg hitelt nem veszek fel, mert azzal a bank jar jol. Cserebe meg lemondasz a fejlodesrol, azok a kortarsaid, akik a tovabblepes mellett dontenek pedig raketakent fognak elhuzni melletted az eletedben. Mert ok akarnak es tesznek erte, hogy jobb legyen a helyzetuk. Ha kell, felvallaljak a nehezebb sorsot is. Teher alatt no a palma, szoktak volt mondani. Sose fogod kihozni magadbol a maximumot, ha a kenyelem nalad a fo prioritas. Igenis akkor fogsz fejlodni, ha kulon elsz a szuleidtol, ha rohadt sokat kell utaznod a munkahelyedhez, ha a lakaskorulmenyeid rosszabbak, mint az elvarasod. Mert akkor majd teszel erte, hogy ez valtozzon. PErsze a langyos viz, az mar majdnem meleg es tenni sem kell erte. Aztan 10 ev mulva azon veszed eszre magad, hogy a baratnod mar lelepett, te egyedul nem tudsz megelni, es arra varsz, hogy a szuloi hazbol mikor halnak ki az osok. Es mindenert a gazdasagi helyzetet okolod majd. Lattam mar ilyen embereket, sokat. Az egyiknek gyerekkori haveromnak pont tavaly lett igy lakasa meg nyaraloja. Mellette meg egy gyarban dolgozik, 3 muszakban. Soha nem akart tobbet, jobbat, ha azert tenni kellett volna valamit. Inkabb a langyos viz.
2021. febr. 23. 11:08
 63/77 A kérdező kommentje:
62 Legyek inkább ilyen,mint az albérletben számolgassuk marad e még 10 ezer vagy sem. A szàmok a lényeg, nem màs.Tisztában kell lennünk a saját anyagi helyzetünkkel, és jelenleg nem futja jobbra. Mindketten tanultunk, mielőtt jönne a kontra, átlagosan keresünk, ha váltunk akkorsem lenne jobb a kereset ez itt a környéken normális fizu és munka.
2021. febr. 23. 11:16
 64/77 A kérdező kommentje:

Bar azért azt nem értem és szerintem más sem

Mitől “rakétaként elhúzó “ valaki aki havi szinten 100 ezret rak más zsebébe ?

Akkor ezt az összeget félre is lehet tenni. Az összeg csak pèlda , mielőtt ebbe is beleállna valaki.

2021. febr. 23. 11:19
 65/77 anonim ***** válasza:
100%

62

Azért azt se feledjük, hogy csak akkor éri meg saját lakásban élni, ha nagyon-nagyon sokat keresel. Szegényként csupán beleőrülsz egy idő után abba, hogy állandóan spórolni kell és még akkor sem marad semmi és az életben nem jutsz 1-ről a 2-re, mert minden képzés, tanfolyam, csoportterápia, sport vagy befektetés pénzbe kerül. Sok pénzbe.

Az pedig külön vicces, hogy pozitív dologként állítod be azt, hogy majd ott kínlódni fog meg 4-5 órát utazni a munkahelyére. A legtöbb ember ettől csak leépül szépen lassan. És mondhatod azt, hogy "a gazdasági helyzetet okolják gonoszul", de te sem voltál még igazán kilátástalan helyzetben, ha ilyeneket mondasz.

2021. febr. 23. 11:22
 66/77 anonim ***** válasza:
32%
Elmondom. Fiatalon el vagy kenyeztetve, belenosz egy eletszinvonalba, amit nem te teremtettel meg. Amit te kepes lennel megteremteni, azzal viszont nem vagy hajlando beerni. Emberek millioi laknak alberletben, es van egy jo hirem! Elnek! Az, hogy szukre szabott lesz a "csaladi" koltsegvetesetek, mindkettotoknek egy origot jelent. Onnan epititek fel az eleteteket, kozosen. De te a keszbe akarsz beleulni. Kozben pedig nem tanulod meg, hogyan kell beosztani a penzt. Igen, szamolgatni kell. Nemcsak a honap a vegen, hanem mindig. Emiatt fog kialakulni egy egeszseges ar/ertek aranyod. Hirtelen rajossz, hogy egy csomo dolog, amit te alapnak gondolsz, nem is szukseges annyira, vagy nem is eri meg. Jelenleg viszont futja ra. Elobb lesz autod, mint lakasod. Altalaban mindenki elkoveti ezt a hibat. Rossz a sorrend. Az auto peldaul egy penznyelo dolog. Viszont rohadt kenyelmes. Igazabol mindegy mit irok ide neked, te megerositesert jottel ide, kaptal is parat a hasonszoruektol. De a legtobben megis arra biztatnak, hogy koltozz. Megse teszed. Most akkor mi van? Mi ertelme volt igy a kerdesnek?
2021. febr. 23. 11:31
 67/77 A kérdező kommentje:

66 a kerdesemre amit neked tettem fel mégsem válaszoltál.

Mi az előnye annak hogy valaki másnak a zsebét tömöm? Mellette rosszabb helyen élek , és alkalmazkodom másokhoz.

Akkor inkább már a saját anyukámhoz alkalmazkodok, valaki itt tarsberletet írt az volt igazán vicces, miért lenne elonyosebb egy random idegen mint a saját anyám?

Közben mint írtam, számoltunk, és ez lett a nyerő. Attól függetlenül, igen én ezt szerettem volna jobban, de a számok hazudnak. Pesti albérletárak és vidéki szintű fizetések jellemzőek itt.

2021. febr. 23. 11:38
 68/77 A kérdező kommentje:
Számok NEM hazudnak, elírtam.
2021. febr. 23. 11:38
 69/77 anonim ***** válasza:

#66.

És hogyan fogják ezt "felépíteni" átlag 160 ezres fizetésekből? Rosszabb esetben ennyiből sem?

2021. febr. 23. 11:57
 70/77 A kérdező kommentje:

Nah igen, erre írtam vidéki fizetés de az albérletek annyi mint Pest sz.rabb részein.

Meg úgy írja az életszínvonalat mintha eddig grófnő lettem volna 😆 anyukám egyedül nevelt, dolgozom, elvagyok azota. Egyszerű és Atlagos voltam és vagyok is szerintem nem milliomos csemete.

2021. febr. 23. 12:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!