Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tipikus kérdés sokszor is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikus kérdés sokszor is volt, de mit választanátok? Albérlet vagy szülőnél lakni ?

Figyelt kérdés

Sajátot venni nincs lehetőség így az nincs az opciók között.

Mit gondoltok?

2021. febr. 22. 10:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:

A rezsi 30 ezer, mert minden egyedi mérőórás, a fűtés pedig konvektorral történik, amit akkor kapcsolunk be, amikor akarunk. Ha nem kapcsoljuk be, nem fogyaszt semmit.

Víz átlagosan 3-4 ezer, áram 5-6 ezer, gáz 10ezer (ebbe tartozik a fűtés és a főzés is), közös költség 5 ezer, tv+net 6 ezer.

2021. febr. 22. 11:32
 22/77 anonim ***** válasza:
20 De ha a tied a ház fele, akkor a tied is. Azért mondom, hogy így okafogyott a kérdésed.
2021. febr. 22. 11:34
 23/77 A kérdező kommentje:

19 Ezekhez mind tőke kell , ami jelenleg megoldhatatlan. Valamint elköltözni sem lehet mert párom anyukája beteg és segítségre szorul ( nem mindennapos csak haz körüli dolgok bevásárlás )

Megnézném én h 150 ből 100 at albira fizetsz , maradékot rezsire és táplálkozol fénnyel mert másra nem marad ??! Képmutatás kissé az írásod.

24/77 anonim ***** válasza:
100%

Távlati tervektől függ a leginkább.

Mennyire komoly ez a kapcsolat, vele képzeled e el az életed, vele szeretnél e mindig együtt élni.

Milyenek a szülők, ki lehet e jönni velük, lehet e kompromisszumot kötni kb mindenben....

ÉS nem apróság egyáltalán, de milyen , mekkroa a ház? Milyen az elosztása, milyen közel vannak a szobák? Apróságnak tűnik de nem az.

Ha a szülőkkel minden jól működik és a ház állapota megfelelő, esetleg hozzáépíteni ketté választani a házat....

De ha éjszaka minden beszélgetés áthallatszik egyik szobából a másikba mert egymás mellett vannak, és este nem borozhattok, vagy nevethettek hangosan vigyázni kell, hogy este 22 után ne hangoskodjatok....noss ez hosszútávon nagyon kényelmetlen...

25/77 A kérdező kommentje:
22 Ha az enyem a fele akkoris ugyanaz a vége h szülővel élünk mert anyukámmal.....
2021. febr. 22. 11:35
 26/77 anonim ***** válasza:
24%

Sehol nem írtam, hogy komplett albit fizettem 150ből egyedül. Akkor szobát béreltem, volt lakótársam, nem is egy.

150 ezer volt a fizetésem, 60 ezer volt a szoba. Maradt 90 kajálni és bulizni akkoriban.

Más egyébbe belekötnél még? Nehéz elfogadni, hogy mások már 18 évesen meglépik azt, amit te még 30 évesen se fogsz ?:D

2021. febr. 22. 11:36
 27/77 A kérdező kommentje:
24 Csak anyukám él, hely lenne mert 110 nm, két panellakás kitellne belőle akkora 😀 de mégis csak ugyanúgy szülővel lakás a vége , párom tart ettől de kinullázni magunkat nagyobb szívás lenne szerintem.
2021. febr. 22. 11:36
 28/77 A kérdező kommentje:

26 Rendben, kedves Egészségedre akkor 😀😀

Nem 30 vagyok Hello

2021. febr. 22. 11:37
 29/77 anonim ***** válasza:
25 De ez teljesen más helyzet. Ez nem ugyanaz, mint mikor a két szülő él, övék a ház és úgy megy hozzájuk lakni egy pár.
2021. febr. 22. 11:37
 30/77 anonim ***** válasza:

Figyelj ez nem könnyű döntés soha.

De tegyük fel anyukáddal jól ki tudtok jönni, egy családi házba befeketetni átalakítani, kettéválasztani teljesen külön bejárat, vagy hozzáépíteni, hosszú távon jó befektetés.

2021. febr. 22. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!