Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy valakiben benne lakni?
mert allitolag ettol fel a szerelmem, hogy majd benne lakok...
a kapcsolatunkrol annyit, hogy reg ismerjuk egymast, egy eve jottunk ossze, de meg nem volt elvalva, volt jo es rossz, viszonzott szerelem minden... de voltam nagyon feltekeny es koveteloztem, reklamaltam, elegedetlenkedtem..igy visszagondolva, pedig senkitol nem kaptam ennyit, osszevesztunk, majdnem kibekult a felesegevel de vegul elvaltak (amugy reg rossz hazassag, gyerek nincs, nonek szereto regota). A ferfi kozben kulfoldon volt, de vegig kapcsolatban voltunk, majd haza jott es velem volt, de megis megviselte a valas, akarhogy rossz hazassag, jo par eve, munkja oda..semmivel maradt, valakit szeretett, aki atverte..es koztunk is volt tores.. o nem akart most komolyat, de igyekezett miattam, en meg turelmesebb kellett volna legyek, idore volt szuksege, hogy tultegye magat, hisz megis elvalt, es meg igy is annyit kaptam tole, hogy egy teljes erteku kapcsolatban nincs ennyi szeretet, de bantott hogy a hazassagat siratja, mikor itt vagyok es keszult vissza kulfoldre, vele akartam lenni. Be csuszott egy ket hiba, hogy hisztiztem, h nem velem van, hanem a baratokkal ..meg csak voltam feltekeny es kovetelozo.. aki megjegyez ezt azt. Aztan visszament, kerte fogjam vissza magam, nem akarjam olyan gorcsosen mert azzal teszek rosszat, es volt egy lany kire feltekeny voltam, szivecskezte a kepet, en meg megjegyeztem, mergiben letorulte a facebookot. Aztan meg mondta o most egyedul akar lenni, nincs erre szuksege, egyelore legyen igy, aztan ha ugy van, ugyis egyutt leszunk. Felbosszantottam par dologgal bevalom, volt amit vicesnek tartottam, de valojaban reklamalas, meg kovetelozes... baratainak mondta nem hagyom levegohoz jutni... Ezert kerdem, konkretan mit is jelent az hogy valaki a masikban benne lakik?
Nincs ilyen szófordulat.
Bár, h„mérgiben letorulte”,-ből el tudom képzelni, hogy azon a terülten ez mégis létezik, de csak az ő köre érti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!