Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen már az, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen már az, hogy a férjem a szememre hányta, hogy a betegségem miatt mennyi pénzt kellett kiadni az orvosnak?

Figyelt kérdés
Emiatt ő megérdemelt valami nagyértékű dolgot, mert ő mennyi pénzt fizetett. 240ezer volt a doki, ő 40et fizetett, a többit megoldottam. És megdöbbentett, hogy nem az a fontos, hogy megvan a probléma és lehet kezelni, hanem az, hogy mennyi pénzt költött rám.
2021. febr. 19. 09:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
6%

#10 Az ilyen lányoktól a hideg kiráz, akik "úristen picike párom tüsszentett egyet, gyorsan feküdj le hozom a teácskát, c-vitamin, minden f*szom ami kell"

Istenem, te meg ott ücsörögsz, amíg alszik, minthogyha bármelyik pillanatban meghallhatna😂

2021. febr. 19. 09:49
 12/26 A kérdező kommentje:
#7 ez lenne a normális. Na nálunk ez így zajlik, ha ő beteg, akkor főzöm a teát, viszem a kaját, hagyom pihenni, hogy minél hamarabb jobban legyen. Fordított helyzetben ez úgy működik, hogy beteg vagyok, lázas, műtét után vagyok, elmegyek a patikába, megveszem magamnak, ami kell. Bevásárolok a családnak, ellátom a gyereket. Aztán mikor marad kicsi idő, akkor lefekszem, hogy utána hallgassam a drága férjemtől , hogy már megint fekszek.
2021. febr. 19. 09:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező az ilyen emberek nem fognak változni igazából cselédként tekintenek a párjukra. Szerintem de csak jó tanács lépj ki ebből a kapcsolatnak nem nevezhető szörnyűségből mert ha gyereketek lesz ő fog a legjobban szenvedni mert szenvedni látja az édesanyját és tehetetlen. Pláne ha olyan típus vagy hogy nem beszélted meg soha a pároddal hogy ez neked mennyire fáj. Felneveltek egy gyereket aki felnőtt korára nehezen talál megnyugvást mert legbelül tudja hogy nem ilyen egy harmónikus szeretetben és szerelemben beteljesült kapcsolat. Ha szerencsés függetleníti magát és olyan kapcsolata lesz amiben boldog ha szerencsés egyedül éli az életét boldogan minthogy egy leuraló kapcsolatban.

A te döntésed de ha elfogadsz egy jó tanácsot ne akard tönkre tenni magadat a férjed pökhendi és nem törődöm viselkedése miatt. Ha teheted dobbants.

Hidd el minden ember akinek van lehetősége és megteheti egy sem matadna egy ilyen kapcsolatba. Védd magadat mert ez az ember se nen tisztel, se nem szeret, se nem véd, se nem segít ha baj van csak szemrehányva. Kell ez neked?

2021. febr. 19. 09:53
 14/26 anonim ***** válasza:

* egy sem maradna egy ilyen kapcsolatban.

* se nem tisztel

2021. febr. 19. 09:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem, nem kell. Csak sajnos eddig nem volt lehetőségem lépni, de talán már lesz. Van már egy 11 éves fiam. Sokszor elmondtam a férjemnek, hogy ő lenne elvileg a férfi a családban. De ez milyen minta? Hogy a férfi elnézi, hogy a nő cipeli a szatyrokat, ő meg egy kocsi kulccsal sétál mellette. De szerinte én vagyok a szörnyű anya, aki miatt szar az egész családi élet.
2021. febr. 19. 09:58
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk az első közös éjszaka indult úgy, hogy beteg lett. Egy randink volt előtte, ez volt a 2. Azt mondta menjek el nyugodtan megérti, hisz biztos nem betegápolással terveztem az ejszakát. Az éjjelt eberen töltöttem mellette, teát főztem, segitettem. Meg se fordult a fejemben hogy otthagyjam. Mi azóta össze is költöztünk. Csodálkozott, mondta hogy más biztos lelépett volna akkor éjjel.
2021. febr. 19. 10:01
 17/26 anonim ***** válasza:
2%
"teát főztem". Tehát forraltál vizet és tettél bele filtert. És ezt még ki is kell emelni. Micsoda gondoskodás 😂
2021. febr. 19. 10:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira alap, a férfiak miért nem képesek rá?
2021. febr. 19. 12:00
 19/26 A kérdező kommentje:
Mert a férfiak nagy hányada 40 évesen is 8 éves gyerek szintjén van.
2021. febr. 19. 12:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Kérdező ezért írtam ha van lehetőséged, mert tudom nem minden fekete és fehér. Drukkolok!
2021. febr. 19. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!