Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen már az, hogy a férjem a szememre hányta, hogy a betegségem miatt mennyi pénzt kellett kiadni az orvosnak?

Pff! Gratulálok a drága férjedhez!
Bár ha már régóta ismeritek egymást akkor a rózsaszín köd volt az oka hogy nem vetted észre hogy milyen ha meg friss a dolog akkor meg szintén a rózsaszín köd.
Neked meg mielőbbi gyógyulást!

Ha ő beteg lenne, neked számítana a pénz?
Na ugye.
Nekem sem. Nem létezik se idö, se pénz, amit ne szentelnék a páromnak ha beteg lenne.
Amikor összejöttünk, egy hetet voltam nála, mindenfélét terveztünk, hegymászás, bringa túra, sátrazás. Belázasodott, nekem meg első dolgom volt elmenni c- vitaminért, mézért, teáért, mindenért, ami kellhet. Ápoltam amíg meg nem gyógyult, és ott gubbasztottam mellette míg aludt. 4 napja jártunk, de már akkor nagyon beleszerettem (3hónapos ismertség és beszélgetés előzte meg)
Nemrég mondta el, hogy meglepődött hogy ott maradtam. Megértette volna ha hazamegyek nehogy elkapjam, vagy mert nem megyünk el a tervezett programokra. Nagyon meglepődtem. Nekem természetes hogy ha valakit szeretek, mellette vagyok a bajban is.
Talán a szeretet itt a kulcsszó.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!