Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex nővel írogatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem igazán látok reálisan ebben a kérdésben, így hozzátok fordulok. 2 éve vagyunk együtt a párommal. Neki előttem egy 11 éves kapcsolata volt. Nem váltak el haragban amivel nincs is semmi baj. Ez alatt a 2 év alatt szinte napi kontaktba vannak a messengeren. Szóvá tettem neki hogy ez engem zavar. Lerendezte annyival, hogy csak hülyeségeket küldenek egymásnak. Hanyagoltam a témát pár hónapig de a helyzet nem változott. Elvből nem nézek bele a telefonjába, szóval nem tudom miről tudnak minden nap beszélni... Nem vagyok féltékeny típus de azért na...

Szerintetek van okom az aggodalomra? Voltatok hasonló helyzetben?

2021. febr. 16. 14:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Utolsó de jó hogy ezt leírtad. Én se értem, hogy minek a napi kontakt? Mert jó...beszéljenek felőlem. De a csajnak is van 1 éve kapcsolata. Szóval nem értem.
2021. febr. 16. 15:18
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Masok letiltjak az exet, hogy tovabb tudjanak lepni. O nem tette, nem is lepett tovabb. Nem a te keszulekedben van a hiba, es nem is fogd tudni megjavitani. Engedd vissza a nocskejehez, neked erre nincs szukseged.
2021. febr. 16. 15:19
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg lezáratlan ez a dolog kettejük közt, én is annak érzem a miénket.

Én viszont nem keresem, elfogadtam, hogy nem voltam neki elég jó és próbálok tovább lépni.

Nem fog ez náluk sem véget érni, míg egyikőjük pontot nem tesz az i-re, de nagyon nem úgy tűnnek.

Mondjuk én az új nő miatt nem akarok vele barátkozni, mivel épp megcsalni készült volna vele. Ha ez nem lett volna, akkor sem maradtam volna vele puszipajti, néha - néha 1-1 miújság belefér, van ilyen exem. De nem mindennap diskurálok vele, sőt. Évente 2x ír nekem kb, ennyi.

2021. febr. 16. 15:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Rá kellene szoktatni arra az embereket, hogy ha az exükkel haverkodnak meg szórakoznak, akkor ki lesznek bszva a picsába. Nálam elvből kizáró ok az ex társaságát akármilyen szinten önként keresni. Mióta meghoztam ezt a döntést és nem vagyok hajlandó semmilyen magyarázatot elfogadni arra, hogy miért van képben az az ember, akivel korábban szerelmesek voltak és dugtak, boldog az életem.
2021. febr. 16. 15:23
 15/30 A kérdező kommentje:
A durva még az egészben, hogy folyamatosan bizonyítja hogy szeret. A másik csajt meg napi szinten hozza fel negatív példának. Megkértem már rá hogy ne emlegesse napi szinten, mert nem érdekel.
2021. febr. 16. 15:25
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a fontos ám, hogy mit mondunk, hanem az, amit, ahogyan cselekszünk!
2021. febr. 16. 15:32
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

15:

Számomra már az is probléma lenne, ha valaki az exehez hasonlítgat + állandóan szidja. Valamiért vele volt 11 évig, nem?

Adtam már 2 kommentet egyébként, de a válaszaid további reakciókra késztetnek.

Én vagyok az, akit átvert az exe és ennek ellenére ő van felháborodva, hogy nem akarok vele jóban lenni.

Ennek ellenére SEM szidom mások előtt, sőt, szóba sem hoznám az alakulófélben lévő barátomnak.

Szerintem ez undorító, hogy azt ócsároljuk, akit évekig szerettünk. Tök mind1, miért lett vége a kapcsolatnak.

Magának akarja bizonygatni, mennyire szar volt neki, mégis vele volt. Ez sok mindent elárul akkor róla is.

Én szakítanék a helyedben, találsz olyan pasit is, akinek te vagy az első és nem az ex árnyékában kell élned. :(

2021. febr. 16. 15:32
 18/30 A kérdező kommentje:

Igen. Teljesen igazad van. Mondtam neki hogy ne beszéljen így a lányról, mégiscsak vele volt 11 évig. Erre jött a -csak baráti volt a kapcsolat utolsó 3 éve-. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem szoktam dugni a barátaimmal. Szerintem önmaga előtt is tagad.

2021. febr. 16. 15:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Össze-visszahord hetet-havat. Ámítani akar!
2021. febr. 16. 15:43
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez halott ügy, ne húzd tovább a drága idődet.
2021. febr. 16. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!